Cele mai populare locuri bantuite din lume

Cele mai populare locuri bantuite din lume

Vrei sa descoperi care sunt cele mai populare locuri bantuite din lume? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Oricat de sceptic esti in general nu poti ramane imun in fata unor intamplari paranormale. Sunt legende si locuri care au ramas in istorie pentru executiile care le-au suportat.

   Iata care sunt cele mai populare locuri bantuite din lume

Salem, Massachusett

Salem este un loc populat datorita istoriei sale vrajitoresti. Este un oras de coasta care a fost intemeiat de un grup de pescari condusi de Roger Conant. Acesta a intrat in istorie pentru procesele vrajitoarelor din Salem, din anul 1692. In plus o serie de muzee expun dovezile istorice privind acest eveniment nefast.

Insula Alcatraz din San Francisco

A fost construita initial ca o fortareata dupa care a devenit vestita inchisoare Alcatraz. Aceasta are o lungime de 500 de metri si o inaltime de 41 de metri, in plus are o suprafata de 85.000 de metri patrati. Insula Alcatraz detine inchisoarea dar si cel mai vechi far de pe coasta de vest americana. Numele vine de la Isla de los Alcatraces si a fost descoperita de Juan Manuel de Ayala in anul 1775. In anul 1847, lordul John Charles Fremon a cumparat cu 5000 de dolari insula de la statul Mexic pentru SUA si in anul 1861 a devenit inchisoare pentru prizonierii de razboi.  Din anul 1934, Alcatraz a devenit inchisoare federala SUA, fiind locul ideal din punct de vedere al securitatii. Dupa mai multe incercari si un cutremul aceasta a fost inchisa in anul 1963.  Printre gangasterii celebri care au fost inchisi aici se numara: Al Capone, Robert Franklin Stroud, Alvin Karpis. De-a lungul a 29 de ani, nimeni nu a reusit sa evadeze din aceasta inchisoare, in plus era singura din SUA cu apa calda ca in cazul unei evadari, detinutii sa nu fie obisnuiti cu apa rece din golf.

The Tower of London

Acesta a fost utilizat ca inchisoare din 1100 pana in 1952 desi fusese construit initial ca resedinta regala. In plus The Tower of London apare in foarte multe scrieri ca fiind un loc de tortura si de moarte. Intre zidurile lui au fost inchise personalitati precum Elisabeta I inainte de a deveni regina.

Pădurea Aokigahara (Japonia)

Se afla la poalele Muntelui Fuji si se intinde pe o suprafata de 35 de kilometri patrati. Aceasta mai este numita si “ Marea de Copaci”. Aokigahara este locul unde aproape 500 de persoane se sinucid in fiecare an. Japonezii mai spun ca padurea este posedata de monstrii si de creaturi bizarre dar si numeroase fenomene paranormale se petrec aici.

Auschwitz-Birkenau, Oswiecim (Polonia)

Lagarele de concentrare sunt situate la circa 60 de kilometri vest de Cracovia. Aici au fost ucise aproximativ 2.5 milioane de persoane in timpul nazismului. Camerele de gazare si celulele sunt acum deschise vizitatorilor dar foarte multi dintre turisti au renuntat la tur din cauza sentimentelor si a senzatiilor bizare pe care acest loc le trezeste.

Foarte multi oameni au cazut in depresie dupa aceasta experienta si altii au povestit cum au simtit atingeri ale unor “ maini invizibile”.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *