Cele mai populare filme de Craciun pe care trebuie sa le vezi

Cele mai populare filme de Craciun pe care trebuie sa le vezi

Craciunul este perioada perfecta pentru a te bucura de filmele clasice care aduc in sufletul tau spiritul festiv al sarbatorilor. De-a lungul anilor, s-au creat numeroase filme de Craciun care au devenit adevarate traditii pentru familiile din intreaga lume. In cele de mai jos vei descoperi o lista cu cele mai populare filme de Craciun pe care trebuie sa le vezi pentru a simti magia acestei perioade speciale.

Iata care sunt cele mai populare filme de Craciun pe care trebuie sa le vezi

„It’s a Wonderful Life” (1946) – Un clasic atemporal regizat de Frank Capra, acest film spune povestea lui George Bailey, un barbat a carui viata primeste o perspectiva noua de la un inger in preajma Craciunului.

„Home Alone” (1990) – O comedie amuzanta in care Kevin McCallister, un baietel de 8 ani, este lasat singur acasa in timpul sarbatorilor si trebuie sa se descurce singur impotriva hotilor.

„Elf” (2003) – Will Ferrell interpreteaza un om crescut de elfi care se aventura in New York pentru a-si gasi familia biologica. O comedie plina de umor si caldura.

„A Christmas Carol” (2009) – O adaptare animata a clasicului lui Charles Dickens, acest film spune povestea zgarcitului Ebenezer Scrooge si transformarea sa intr-un om mai bun datorita vizitelor fantomelor Craciunului trecut, prezent si viitor.

„The Polar Express” (2004) – O calatorie magica cu trenul polar catre Polul Nord, bazata pe cartea ilustrata a lui Chris Van Allsburg. Acest film aduce in viata spiritul aventurii si credintei.

„Love Actually” (2003) – O drama romantica care spune mai multe povesti de dragoste interconectate in timpul sarbatorilor de Craciun. Un film plin de emotie si caldura umana.

„A Charlie Brown Christmas” (1965) – Un clasic animat care ii are in centru pe personajele iubite din benzile desenate Peanuts, abordand sensul adevarat al Craciunului.

„Miracle on 34th Street” (1947) – Un alt clasic, acest film exploreaza intrebarea daca Mos Craciun este real sau nu, punand in discutie spiritul sarbatorilor.

„The Holiday” (2006) – O comedie romantica in care doi straini, interpretate de Cameron Diaz si Kate Winslet, schimba case in timpul sarbatorilor si isi gasesc dragostea adevarata.

„The Grinch” (2000) – O adaptare moderna a povestii clasice „How the Grinch Stole Christmas!” de Dr. Seuss, cu Jim Carrey in rolul principal.

Aceste filme sunt doar cateva dintre cele mai iubite si apreciate productii de Craciun, care au cucerit inimile publicului din intreaga lume. Indiferent de preferintele tale, aceste optiuni ofera o varietate de emotii si mesaje specifice sarbatorilor. Asa ca pregateste popcorn-ul, aseaza-te confortabil si bucura-te de magia Craciunului cu ajutorul acestor remarcabile.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *