Cele mai minunate destinatii de iarna din Romania

Cele mai minunate destinatii de iarna din Romania

Cele mai minunate destinatii de iarna din RomaniaRomania este tara pe care o poti vizita iarna. Nu iti vine sa crezi? Ei bine, aceasta minunata tara este perfecta in preajma sarbatorilor de iarna, atunci cand natura este imbracata in alb. Iata care sunt destinatiile de iarna in care poti merge in aceasta perioada.

Hotelul de gheata de la Balea

Hotelul de Gheata de la Balea este construit din 2005 an de an. Intregul hotel este realizat din zapada dar si din blocurile de gheata extrase din cel mai mare lac glaciar al Muntilor Fagaras.

Acest hotel poate primi peste 8000 de oaspeti anual. Este un hotel unic mai ales ca este rezistent doar pentru o perioada scurta din an.

Tematica hotelului difera de la an la an, mobilierul este unicat iar paturile sunt realizate din blocuri de gheata. Pe aceste blocuri de gheata se pun saltele moi, lenjerie, paturi si blanuri pufoase ca toti invitatii sa se bucure de confort.

Hotelul de Gheata dispune de 14 camere duble cu pat matrimonial, in plus daca vrei mai multa intimitate poti sta intr-unul dintre cele 6 igluuri de langa hotel.

Mocanita de pe Valea Vaserului

Trebuie sa mergi macar o data in viata cu mocanita in Maramures. Mocanita are program si iarna iar peisajul te asigur ca este de-a dreptul superb. Vei avea parte de un peisaj superb si exprienta in sine va fi una deosebita. Vagoanele sunt incalzite iar tu te poti delecta cu o mica gustare, cu tuica sau cu cafea ca totul sa fie cat mai bine.

Colibita

Colibita este un sat la poalele Muntilor Calimani in care vei putea petrece cateva momente de neuitat.  Este un loc unic deoarece aici te poti bucura atat de apa cat si de munte. Iarna peisajul este unul sublim care te va impresiona.

Suceava

Suceava este un oras remarcabil. Acesta este impanzit cu cetati si cu biserici medievale. In plus Cetatea de Scaun este cea mai populara atractie din Suceava. Hanul Domnesc prezent aici este cea mai superba cladire care dateaza din secolul XVI. Manastirea Sf Ioan cel Nou face parte din grupul de biserici pictate din nordul Moldovei inscrise in patrimoniul Unesco.

Ranca

Poti ajunga la Ranca cu cea mai mare usurinta pe timpul iernii. Aceasta este o statiune montana de 1.700 metri altitudine. Ai posibilitatea de a gasi foarte multe partii de schi, unele dintre ele sunt chiar dotate cu nocturne. Pasionatii de snowboarding pot petrece cateva ore de calitate aici.

Constanta

Cu siguranta nu te asteptai la asta. Constanta este un oras minunat care merita vizitat in aceasta perioada a anului. Strazile nu mai sunt pline de turisti in aceasta perioada a anului iar marea involburata te va cuceri instant. Iarna poti explora in voie tot orasul si te asigur ca dupa aceasta experienta vei ramane placut impresionat. Constanta este un oras frumos care cucereste mereu prin eleganta sa si prin peisajele sublime.

Toate destinatiile mentionate mai sus sunt perfecte pe timpul iernii. Te asigur ca acestea iti vor garanta o vacanta reusita.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *