Cele mai bune sfaturi despre optimizarea SEO

Cele mai bune sfaturi despre optimizarea SEO

Cele mai bune sfaturi despre optimizarea SEOOptimizarea SEO este un domeniu tot mai amplu. Google-ul este cel mai utilizat motor de cautare iar toate site-urile se bat pe primele pozitii in Google.

Descopera cum iti poti realiza singur optimizarea SEO pentru site-ul tau

Utilizeaza keyword planner

Pentru inceput trebuie sa stii exact ce vrei sa obtii si pe ce expresii vrei sa te clasezi in topul Google. Trebuie sa indexezi ceea ce oamenii cauta si nimic mai mult. Trebuie sa verifici in keyword planner expresia pe care doresti sa o promovezi.

Instaleaza-ti un instrument care sa te ajute in optimizare

In functie de platforma pe care ai website-ul trebuie sa iti instalezi pluginul care te va ajuta sa vezi exact daca ceea ce faci este bine sau nu. Trebuie sa stii sa il folosesti astfel incat sa vezi daca rezultatele pe care le ai sunt potrivite sau nu.

Optimizeaza titlurile articolelor

Cuvantul cheie pe care doresti sa il promovezi trebuie sa apara si in titlul articolului. Titlul trebuie sa fie atragator si trebuie sa starneasca interesul cititorilor.

Optimizarea metadescrierilor

In momentul in care publici un articol trebuie sa ii adaugi si o metadescriere. Aceasta este un rezumat citit de Google si trebuie sa contina tot despre ce e vorba in articol. Este necesar sa contina cuvantul cheie si sa fie cat mai atractiva si cat mai relevanta.

Optimizarea continutului

Cuvantul cheie trebuie sa apara in articol de cateva ori, minim 3-5 ori.  Cu toate astea nu trebuie sa exagerezi cu cuvantul cheie. Frecventa acestuia trebuie sa fie cat mai naturala, acesta trebuie sa fie introdus o data in primul paragraf apoi in textul propriu zis.

Optimizarea subtitlurilor

Subtitlurile au si ele rolul lor intr-un articol. Acestea ajuta motorul de cautare sa inteleaga structura articolului tau. Acestea trebuie sa fie cat mai evidentiate iar tu trebuie sa stii exact cum iti doresti ca articolul tau sa arate.

Tinteste intotdeauna prima pozitie in Google

Pana la urma asta inseamna SEO. Trebuie sa stii exact ce vrei si toate actiunile tale trebuie sa te duca in primele pozitii Google.  Vezi pe acest link mai multe detalii care te-ar putea ajuta in privinta asta.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *