Cele mai bune comedii romantice pe care sa le vezi cu partenerul tau

Cele mai bune comedii romantice pe care sa le vezi cu partenerul tau

Explorarea lumii cinematografice a comediei romantice alaturi de partenerul tau poate fi o experienta minunata. Aceste filme pot aduce zambetul pe buze, pot crea momente de conexiune si pot oferi o pauza placuta in rutina zilnica.

Iata o selectie de cateva dintre cele mai bune comedii romantice pe care le puteti viziona impreuna

„Crazy, Stupid, Love.” (2011) – O comedie amuzanta si adorabila care spune povestea unui barbat recent divortat (Steve Carell) care incearca sa invete sa fie atragator din nou, cu ajutorul unui expert in flirt (Ryan Gosling).

„10 Things I Hate About You” (1999) – O modernizare a piesei lui Shakespeare, „The Taming of the Shrew”, care urmareste intrigile romantice si comice dintr-un liceu.

„Notting Hill” (1999) – O poveste clasica de dragoste dintre un proprietar de librarie (Hugh Grant) si o celebritate de la Hollywood (Julia Roberts) care se intalnesc intamplator si incep sa se indragosteasca.

„The Proposal” (2009) – O sefa severa (Sandra Bullock) isi forteaza asistentul (Ryan Reynolds) sa se casatoreasca cu ea pentru a evita deportarea in Canada. Situatiile comice si dezvoltarea relatiei lor sunt delicioase de urmarit.

„Silver Linings Playbook” (2012) – O combinatie de comedie si drama, filmul prezinta povestea unui barbat (Bradley Cooper) cu tulburari bipolare care se indragosteste de o femeie cu propriile ei probleme (Jennifer Lawrence).

„The Princess Diaries” (2001) – O adolescenta (Anne Hathaway) descopera ca este mostenitoarea unui mic regat european, iar aventurile ei in lumea regalitatii vin la pachet cu o poveste de dragoste dulce.

„La La Land” (2016) – Desi are elemente dramatice, filmul incorporeaza o frumoasa poveste de dragoste dintre un pianist (Ryan Gosling) si o aspiranta la actrita (Emma Stone), in peisajul vibrant al orasului Los Angeles.

„Hitch” (2005) – Un consultant in relatii (Will Smith) isi foloseste abilitatile pentru a ajuta barbatii sa cucereasca femeile pe care le iubesc, dar cand vine vorba de propria sa dragoste, lucrurile se complica.

„About Time” (2013) – O comedie romantica cu elemente fantastice, in care un tanar (Domhnall Gleeson) descopera ca poate calatori in timp si incearca sa-si imbunatateasca viata si relatiile, in special dragostea sa cu o femeie (Rachel McAdams).

„When Harry Met Sally…” (1989) – Un film clasic care exploreaza intrebarea daca prietenii pot deveni iubiti. Billy Crystal si Meg Ryan ofera interpretari memorabile in aceasta poveste de lunga durata.

Indiferent de preferintele voastre, aceste comedii romantice pot fi o modalitate minunata de a va bucura de timpul petrecut impreuna si de a va crea amintiri frumoase impreuna. Este o modalitate interesanta de a petrece timp impreuna.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *