Ce spune Ilinca Vandici despre zvonurile despre divort

Ce spune Ilinca Vandici despre zvonurile despre divort

Ilinca Vandici este una dintre cele  mai apreciate prezentatoare TV. Aceasta a facut marturisiri incendiare despre relatia pe care o are cu sotul ei Andrei Neacsu.

Iata ce a spus prezentatoarea TV

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil. În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: ‘Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!’ Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: ‘Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!’. (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca.

Sotul Ilincai Vandici nu este o persoana publica dar acesta activeaza in domeniul imobiliar si detine o companie. Cei doi sunt casatoriti din octombrie 2017 si au un fiu impreuna. „Cea mai importantă calitate pe care o are soțul meu este soția lui, adică eu.”, a glumit Ilinca. „Soțul meu este cel mai iubitor, înțelegător, drăguț, afectuos, cum vreți voi, din lume. Ce, n-am doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui. Bine, mai sunt și unele chestii care mă enervează, dar astăzi nu vorbim despre alea.”, a continuat aceasta.

Ilinca a mai continuat sa detalieze calitatile sotului ei si in acelasi timp si-a amintit si care au fost episoadele-cheie din relatia lor  „Astăzi vorbim despre calitățile lui. E și frumos, și deștept, și devreme acasă, muncește foarte mult, e un tată super bun pentru copil, e un soț senzațional pentru mine, e un prieten mai presus de toate (…) E iubitul meu, e soțul meu, e omul lângă care o să trăiesc toată viața, e omul care m-a cucerit… stai așa, că vă povestesc. Este omul care m-a cucerit prin cât de hotărât a fost. Era și este, și va fi, probabil. Asta e o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu, nu știu dacă fiind în zodia Gemeni, sau pur și simplu eu fiind, punct, sunt o tipă supernehotărâtă. Adică îmi doresc ceva, după care, în secunda doi, mă gândesc: aoleu, dar oare-i bine, dar oare dacă fac așa, dar oare n-am altă variantă? (…)”.

Ilinca  a mai spus ca a fost impresionata de calitatile lui Andre inca de la inceptul relatiei lor „El a fost super-determinat și hotărât de la început. Adică, după ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună. Șoc și groază, oh my god, cum ai făcut asta?

Deci asta cu… vai!, relațiile, știți, trebuie să stăm șapte ani să ne cunoaștem, și după aia încă trei și ne căsătorim și dup-aia în șase luni divorțăm… La mine n-a fost așa. Nu zic că sunt un exemplu pozitiv sau ceva, eu doar vă explic ce mi s-a întâmplat mie. Deci în nici o săptămână noi eram deja mutați împreună pentru că el a dorit treaba asta. Și eu cumva l-am condiționat și i-am spus: da, nu știu, uite, dacă tu găsești undeva unde să ne mutăm împreună și să-mi placă și așa, poate că sunt de acord să ne mutăm împreună.

Și omul ce-a făcut? Într-o zi (ce, cred că nici 12 ore n-a avut) îmi trimitea poze din apartament. Și când am ajuns eu seara acasă (ce credeți, aveam program!), eram la nu știu ce petrecere, ce credeți?, erau și cumpărăturile făcute. Aveam de toate-n frigider, aveam și prosoape. Stați liniștite, fetelor, a fost singura dată când a făcut cumpărăturile. Dar m-a impresionat omul, adică a știut ce să facă.” a mai spus aceasta.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *