Ce modele de genți sunt îndrăgite de către vedete?

pexels-cottonbro-6650008

Vedetele adoră modelele neobișnuite de genți de mână. Merită să înveți puțin mai multe despre ele și să te familiarizezi cu cele mai la modă modele de genți din acest moment.

Poșetă tip cufăr

Gențile tip cufăr au devenit foarte populare în ultimii ani și sunt adesea alese de vedete. Aceste tipuri de genți sunt foarte rezistente, deoarece de cele mai multe ori au părți laterale întărite. Datorită acestui fapt, riscul de a le schimba forma este minimizat. În plus, gențile sub formă de cufăr arată extrem de elegante și pot fi tratate cu succes ca un accesoriu pentru diverse ocazii.

Poșetă pe lanț

Un alt model foarte popular de geantă de mână este o geantă de mână cu lanț. Aceste tipuri de modele sunt destul de minimaliste, dar arată grozav alături de alte articole vestimentare. Gențile cu lanț sunt destul de universale. Datorită acestui lucru, vor fi o alegere foarte bună atât pentru birou, cât și pentru o întâlnire cu prietenii. Gențile în acest stil sunt foarte funcționale, deoarece pot încăpea în ele cu ușurință toate accesoriile necesare unei femei.

Geantă de mână

Vedetele iubesc și gențile de mână, așa că merită să le iei în considerare în viitorul sezon primăvară-vară 2022. Gențile de mână mici se caracterizează printr-un nivel excepțional de înalt de funcționalitate, deoarece își îndeplinesc perfect funcția. În plus, aspectul lor este extrem de estetic, motiv pentru care arată grozav la evenimente cu caracter deosebit. Sunt disponibile spre vânzare într-o varietate de culori, astfel încât să poți adapta cu ușurință modelul selectat la nevoile tale individuale.

Geanta tip sac

O geantă de damă la modă este și un model ca o geantă, care în ultimii ani a devenit un hit printre multe vedete. Aceste tipuri de genți sunt extrem de încăpătoare, așa că pot încăpea cu ușurință o mulțime de articole în ele. Perfect ca geantă de lucru. De asemenea, pot fi folosite cu succes zilnic deoarece sunt foarte funcționale. Se potrivesc perfect în stilizările de zi cu zi și sunt o completare fantastică pentru ele.

Poșetă cu monogramă

Tendințele actuale ale celebrităților includ și toate modelele de genți cu monogramă. Logo-ul mărcii poate fi plasat pe geantă într-o formă grafică, făcându-l un decor fantastic. Gențile cu modele au un caracter atemporal și sunt un hit, motiv pentru care atât de multe vedete decid să le aleagă. Gențile de acest tip arată grozav într-un stil glamour. Se pot combina, de exemplu, cu o astfel de ținută precum balerinii, pentru că se vor asorta într-un mod fantastic.

Poșetă în culori vii

În sezonul viitor, merită să alegi și diverse tipuri de genți în culori vii, extrem de atractive. Printre acestea pot fi menționate, de exemplu, fucsia, verdele, albastrul și, de asemenea, violetul. Astfel de genți arată extrem de eficiente, motiv pentru care atrag atenția celor din jur și au un efect pozitiv asupra aspectului femeii care le poartă.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *