Ce meserii ar fi avut vedetele daca nu deveneau faimoase

Ce meserii ar fi avut vedetele daca nu deveneau faimoase

Vedetele mentionate mai jos au declarat ce meserii aveau daca nu deveneau faimoase. Foarte multe dintre vedete au visat ca vor avea alte meserii inainte de a ajunge celebre. Ceea ce isi doreau ele pentru viitor nu are nicio legatura cu ceea ce fac in prezent.

Iata care sunt vedetele care voiau sa aiba alte cariere

Jennifer Aniston

Daca nu ar fi fost actrita, Jennifer Aniston ar fi urmat o alta cariera „Visul meu este să deschid un centru de wellness. Îmi imaginez acest spațiu frumos, cu cosmeticieni, antrenamente, cursuri de meditație și o cafenea cu rețete unde găsești versiuni sănătoase ale alimentelor delicioase.” a spus vedeta.

Sofia Vergara

Sofia Vergara a fost pe punctul de a deveni medic dentist. Aceasta a studiat stomatologia timp de doi ani dupa care a renuntat la scoala „Am vrut să fiu medic. Dar acest lucru necesită atât de mult timp și ani de studii. Este dificil. Cel mai bun lucru pentru mine în acel moment era să fiu dentistă. Am fost la școala de stomatologie, dar nu am terminat-o” a spus Sofia.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a spus ca se vedea facand cu totul altceva inafara de actorie. Meseria de designer de interior era tot mai interesanta pentru aceasta „M-am gândit că poate aș putea fi designer de interior – acesta era singurul loc de muncă despre care știam pentru că mama mea era prietenă cu un designer de interior”, a spus Jennifer.

Paris Jackson

Paris Jackson a declarat ca nu si-a dorit sa fie in atentia publicului si ca ar fi vrut sa fie psiholoaga sau asistenta „Inițial, am vrut să stau departe de lumina reflectoarelor și să devin psiholoagă sau asistentă la o secție de psihiatrie”, a spus aceasta.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a fost afectata de maniera in care a decurs inmormantarea bunicului ei si a decis sa urmeze cursul pentru a deveni directoare de pompe funebre.„Știu că pare o meserie foarte ciudată, foarte excentrică, dar atunci când a murit bunicul meu, am fost foarte supărată din cauza înmormântării care i-a fost organizată. Dacă nu ar fi funcționat cu actoria, asta urma să fie meseria mea.”

Miley Cyrus

In perioada adolescentei, Miley isi dorea sa studieze fotografia la Londra „Am început să lucrez cu o fotografă extraordinară. [Annie] Leibovitz este minunată și atât de talentată. Și vreau să fac asta cu viața mea”, a spus Miley.

Taylor Swift

Taylor a spus ca se dedica in continuare muzicii daca nu devenea faimoasa „Aș fi fost în continuare dedicată muzicii în timpul meu liber. Dar aș fi mers la facultate și m-aș fi implicat într-o afacere în care cuvintele și ideile sunt în prim-plan. Cum ar fi marketing.”

Harry Styles

Harry Styles se visa inca de mic sa faca cu totul altceva decat ce face in prezent. Acesta isi dorea sa devina fizioterapeut „Când am avut Zilele Carierei la școală, mi s-a spus că nu sunt foarte multe locuri de muncă în fizioterapie, așa că am devenit cântăreț” a spus Harry.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *