Ce exercitii trebuie sa faci cu partenerul tau pentru a avea o relatie mai stabila

Ce exercitii trebuie sa faci cu partenerul tau pentru a avea o relatie mai stabila

Ce exercitii trebuie sa faci cu partenerul tau pentru a avea o relatie mai stabila

Vrei sa ai parte de o relatie mai solida? Atunci ar trebui sa faci anumite exercitii impreuna cu partenerul tau astfel incat sa ve creati relatia pe care o doriti. Este foarte greu sa gasesti un om cu care sa corespunzi din toate punctele de vedere, de aceea trebuie sa faceti tot ce va sta in putere pentru a reusi sa legati mai bine relatia. O relatie mai stabila se contruieste in timp si cu foarte multa implicare.

   Iata ce puteti face

Exercitii cu esarfa

Ia o esarfa cat mai lunga, stati in picioare si tineti in mana cate un capat de esarfa.  Practic acea parte de esarfa este responsabilitatea voastra. In momentul in care incepeti jocul trebuie sa va urmariti reactiile. Este posibil sa trageti in acelasi timp de esarfa iar asta insemana ca va doriti sa detineti controlul in aceeasi masura. Puteti lasa pe rand capatul de esarfa si sa vedeti care este raspunsul celuilat. Doar asa veti putea descoperi cum trebuie sa fie tinuta esarfa astfel incat sa va simtiti confortabil.

Ce imi place la tine

Probabil ca sunteti impreuna de o perioada atat de mare incat ati uitat ce iubiti unul la celalalt. Puteti face o lista cu 5 lucururi pe care le apreciati unul la altul. Scrie lucruri cat mai frumoase despre partenerul  astfel incat acesta sa ramana placut impresionat. La final puteti citi reciproc      ceea ce ati scris. Veti vedea cat de important este sa discutati toate aceste aspecte.

Exercitii de perspectiva

Este foarte greu sa cadeti de comun acord dar cel mai bine este sa va puneti unul in pielea celuilalt.  Este recomandat sa discutati fata in fata ori de cate ori puteti. Incercati sa va puneti unul in pielea celuilalt. Veti privi problema dintr-un alt punct de vedere.

Mima din cuvinte

Aici va veti baza foarte mult pe gesturi. Fiecare va trebui sa va imaginati cate un produs pe care sa il mimati. Va trebui sa il descrii asa cum poti mai bine cu ajutorul mainilor sau a mimicii fetei.

Inramarea anumitor fotografii

Daca aveti in laptop sau in telefon foarte multe fotografii  care va plac cel mai bine este sa petreceti o perioada de timp impreuna si sa alegeti cele mai potrivite poze. Dupa ce ati facut selectia pe care o doriti este recomandat sa le inramati. Cumpara fel de fel de rame care mai de care mai interesante.

Este foarte greu sa mentii o relatie daca nu exista comunicare. In momentul in care doi parteneri refuza sa mai comunice acestia nu isi mai pot mentine relatia. Pasiunea dar si dragostea mor daca nu incercati sa petreceti cat mai mult timp impreuna facand diverse lucruri. Nu strica ca din cand in cand unul dintre voi sa preia initiativa si sa faceti ceva nou.

Orice relatie de dragoste are numai de castigat daca veti respecta pasii mentionati mai sus. Chiar daca sunteti firi diferite nu trebuie sa uitati ca dragostea este cel mai puternic sentiment.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *