Ce detergent sa folosesc pentru hainele bebelusului?

Cu siguranta te-ai gandit sau ti-ai pus aceasta intrebare: ce detergent sa folosesc pentru hainele bebelusului? In primul rand este o intrebare buna si este bine ca te gandesti la binele si la problemele pe care copilul tau le-ar putea avea cu pielea.

Ce detergent sa folosesc pentru hainele bebelusului?

Multi copii au probleme sau pilea lor se irita in cazul hainelor spalate cu un detergent obisnuit, iar unii bebelusi pot suporta fara nicio problema spalarea hainutelor cu detergentul pe care il folosesc si oamenii mari.

Detergentul si produsele pentru curatenie normale sunt destul de eficiente in curatarea multor tipuri de murdarii inclusiv a celor de grasime, uleiuri sau alte substante greu de curatat, ceea ce le face destul de dure pentru orice tip de tesatura si in acelasi timp potrivite pentru hainele adultilor.

Hainutele copiilor nu se murdaresc chiar atat de rau sa aiba nevoie de un tratament atat de dur. Putin laptic, ceva lotiune pentru fund, caca sau pipi: acestea pot fi curatate destul de usor fara a apela la detergenti extremi.

Daca doriti sa folositi acelasi detergent este bine ca hainutele bebelusului sa fie spalate separat de cele ale adultilor si de preferat sa fie clatite suplimentar. Majoritatea masinilor de spalat moderne au chiar si optiuni speciale dedicate bebelusilor – nu ezitati sa le folositi in acest caz.

Balsam? Cel mai bine fara… o hainuta curata este curata, nu are nevoie de balsam. Acesta poate fi de cele mai multe ori un iritant pentru pielea bebelusilor pentru ca acesta nu este clatit la finalul ciclului de spalare.

In cazul in care observati iritatii ale pielii copilului este recomandat sa mergeti la un medic pentru mai multe detalii, acesta va poate recomanda un detergent special sau alta metoda de a spala hainele copilului dumneavoastra.

Arata-le si prietenilor tai!

2 comentarii

  1. cred ca cel mai important este sa fie pentru piele sensibila 

  2. Eu spal hainutele fetitei mele doar cu detergentul organic Friendly, este foarte bine tolerat, si contine ingrediente naturale. Exista o intreaga gama a acestor detergenti, inclusiv pentru indepartarea petelor, curatarea biberoanelor, pe care i-am descoperit pe bebeardealul.ro la cele mai mici preturi. Ii recomand cu toata increderea: bebe.farmaciaardealul.ro/friendly-detergent-haine-bebe-fara-miros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *