Care sunt ustensilele folosite la punerea unghiilor cu gel?

woman-using-digital-nail-file-high-view

Unghiile tale te reprezintă şi sunt o formă de a manifesta stilul tău personal. Aşadar, dacă lucrezi la un birou, unde ai întâlniri de afaceri, vei dori să ai o manchiură serioasă impecabilă, iar dacă lucrezi în lumea artei, vei vrea să te manifeşti creativ prin intermediul unghiilor tale. Astfel, poţi folosi manichiura cu gel care este rezistentă şi care se păstrează foarte frumos.

Vei avea până la 3 săptămâni unghiile foarte frumoase. Le vei întreţine uşor şi vei avea încrederea de a te bucura de frumuseţea mâinilor tale o perioadă lungă de timp. Punerea unghiilor cu gel este realizată cu instrumente specifice. Astfel, specialiştii vor folosi câteva categorii de obiecte pentru a putea construi unghiile cu gel pe care ţi le doreşti. Iată care sunt aceste instrumente şi cum anume sunt utilizate:

1. Pila electrică

Unghiile tale au nevoie de îngrijire pentru a putea să arate frumos şi să fie sănătoase. O pila electrica de calitate, asigură curăţarea perfectă a acestora ca o bază pentru ceea ce urmează. Pila are mai multe intensităţi şi modalităţi de utilizare. După ce a fost folosită, unghia arată bine pentru a primi gelul şi tratamentele de care are nevoie. Unghia este fără cuticule şi fără imperfecţiuni atunci când gelul este aplicat. Ea se foloseşte şi atunci când revii pentru întreţinere la salon. Are putere de lucru mai mare şi funcţionează cu precizie, pentru a obţine rezultate mai rapide şi mai profunde.

2. Lampa UV

Gelul de unghii se întăreşte folosind lampa UV. Aceasta funcţionează ca un activator al substanţei şi grăbeşte procesul. Aşadar, ai parte de un strat rezistent şi care se usucă rapid. Te vei bucura de o manichiură impecabilă în scurt timp. Poţi să foloseşti mai multe straturi şi să obţii o manichiură de calitate, pe care o vor admira totţi cei care te privesc. Indiferent de stilul tău, poţi găsi o modalitate de a te pune în valoare. Aşadar, poţi avea unghiile clasice roşii sau tip french. De asemenea te poţi juca oricând cu decoraţiuni sau desene care să fie potrivite pentru tine.

3. Gelul de unghii

Gelul de unghii vine într-o multitudine de culori şi de finisaje. Astfel, poţi oricând să ai alte variante de manichiură şi poţi să fii creativă. Specialiştii îţi vor propune diverse imagini şi noi tehnici pentru a avea o manichiură care să fie deosebită.

4. Diverse accesorii pentru manichiură

Accesoriile pentru realizarea manichiurii sunt diverse. Ele pot să fie de tipul beţişoarelor cu care poţi împinge cuticulele pentru a avea o desprindere mai corectă sau a bureţeilor pentru aplicarea gelului sau decorului.

5. Accesorii decorative pentru unghii

Unghiile cu gel pot avea diferite accesorii decorative. Se pot cumpăra cutiuţe cu pietricele, paiete de mici dimensiuni sau alte forme care pot completa manichiura pentru un plus de frumuseţe. Accesoriile sunt utilizate de oricâte doreşti o manichiură care să iese în evidenţă sau pentru ocaziile speciale. Astfel, poţi să foloseşti accesorii la evenimentele importante pentru tine sau pentru a te exprima creativ.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *