Care sunt cele mai cunoscute branduri in materie de machiaj

Care sunt cele mai cunoscute branduri in materie de machiaj

Machiajul, atunci cand este folosit corespunzator, te poate scoate in evidenta si te poate face sa radiezi de frumusete. De asemenea atunci cand se exagereaza cu acesta, poti cadea foarte usor in cealalta extrema nu foarte placuta.

Care sunt cele mai cunoscute branduri in materie de machiaj
Care sunt cele mai cunoscute branduri in materie de machiaj

Pentru a fi frumoasa atunci cand porti un machiaj, este foarte important sa intelegi care branduri din acest segment iti ofera produse de calitate fara a-ti dauna tenului.

Mai jos iti prezentam o lista cu unele dintre cele mai cunoscute branduri in materie de machiaj:

L’Oreal Cosmetics

L’Oreal Cosmetics este un lider in ceea ce priveste companiile din domeniul frumusetii si a fost parte a acestei industrii de foarte mult timp. Sediul central al acestei companii este in Paris si are numeroase patente in domeniul nanotehnologiei in Statele Unite ale Americii.

Gama de produse ale firmei L’Oreal Cosmetics include vopsele de par, produse de machiaj sau infrumusetare si parfumuri.

Avon Cosmetics

Lideri in ceea ce priveste ingrijirea personala, Avon Cosmetics are sedii in peste 140 de tarii in toata lumea. Avon Cosmetics sunt specializati in produse de machiaj, parfumuri si alte produse de ingrijirea corpului.

Aceasta companie a prins la public datorita strategiilor de marketing door-to-door si de asemenea produselor ieftine si bune.

Artistry Cosmetics

Produsele Artistry au o piata larga de acoperire, de la ingrijirea fetei pana la vopsirea parului (un fel de L’Oreal Cosmetics). Artistry Cosmetics este un brand foarte popular printre utilizatorii cunoscatori si au castigat numeroase premii la capitolul „Package Design” si la „UK Beauty Awards”.

Oriflame Cosmetics

Compania Oriflame a fost lansat in 1967 in Suedia, iar astazi are o prezenta in peste 60 de tari din intreaga lume.

La fel ca si Avon Cosmetics, Oriflame Cosmetics au avantajul promovarii imaginii prin intermediul marketingului door-to-door – evident nu oricarei companii i se potriveste acest tip de marketing.

Oriflame Cosmetics produse produse cosmetice, produse pentru ingrijirea corpului si a fetei precum si produse pentru machiaj.

Mary Kay Cosmetics

Mary Kay Ash Cosmetics este foarte cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de cosmetice, avand sediul central in Texas, USA.

Compania a fost infintata in 1963, iar acum are o prezenta in peste 90 de tari cu articole precum produse pentru machiaj, produse pentru ingrijirea fetei si produse cosmetice.

Mary Kay Cosmetics sunt cunoscuti si pentru strategiile ingenioase de marketing si pentru reclamele deosebite care au un rezultat foarte bun asupra vanzarilor.

Voi cunoasteti alte branduri in materie de machiaj si cosmetice?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *