Care sunt cele 5 obiceiuri ale persoanelor cu un istoric de credit bun?

persoane cu istoric bun

Aici vi se oferă în mod deschis posibilitatea de a vă familiariza cu obiceiurile consumatorilor cu un istoric de credit bun.

  1. Aceștia monitorizează continuu extrasele de credit

Fiecare bancă are o politică care obligă să trimită o declarație detaliată a mișcărilor cardului de credit – sume datorate, istoricul plăților, rate etc., cel puțin o dată pe an. Persoanele care au un istoric de credit bun nu se limitează la examinarea acestuia, compară cu atenție datele cu extrasele lunare pentru a ști sigur că nu există nicio discrepanță între plata efectivă cu cardul, plățile efectuate și extrasul bancar.

  1. Acești oameni țin un jurnal al veniturilor lunare și își raportează cheltuielile

Persoanele cu un istoric de credit bun sunt conștiente în mod constant de bugetul lor lunar. Aceștia alocă bani în avans pentru a acoperi ratele la împrumuturi sau carduri de credit, facturi de uz casnic și alimente. Și nu întârzie niciodată cu plățile. Ar fi util să faci un buget lunar.

  1. Urmăriți fiecare plată cu cardul dvs. de credit și de debit

Pentru a menține un rating de credit bun, este necesar să monitorizați toate plățile cu cardul de credit și de debit. Acest lucru vă va scuti de cheltuielile inutile cu bunuri de care nu aveți cu adevărat nevoie.

  1. Luați întotdeauna în considerare în detaliu înainte de a apela la un nou împrumut sau card de credit

Toată lumea are o nevoie urgentă de bani. Chiar și persoanele cu un istoric de credit bun recurg uneori la contractarea unui nou card de credit sau a unui nou împrumut. Dar, spre deosebire de ceilalți, sunt extrem de precauți și se gândesc la acțiunile lor în avans.

  1. Sunt protejați împotriva furtului de identitate

Devine din ce în ce mai frecvent ca cineva să cadă victima unei identități furate. Chiar dacă nu o crezi, daunele pot fi limitate. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să verificați frecvent declarațiile lunare pentru discrepanțe. Dacă există discrepanțe în acest moment, contactați compania emitentă sau banca pentru a bloca cardul.

Aderarea la un istoric de credit bun în viitor poate fi extrem de importantă pentru viața ta viitoare. La început poate părea dificil, dar nu este.

Sursă: crediterapide24.ro

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *