Care este ascendentul tau? Îți spunem la ce să te aștepți vara aceasta!

zodiihoroscop

Ascendentul este o parte importantă a horoscopului, deoarece reprezintă interacțiunea fiecărei persoane cu mediul exterior. Oamenii își fac prima impresie despre noi prin ascendent, iar modul în care arătăm se datorează în mare parte tot acestui element astrologic. De aceea, astrologii de pe Astro TV îți vor spune în continuare la ce să te aștepți vara aceasta, în funcție de ascendentul tău.

Ascendent în Berbec

Dacă ai ascendentul în Berbec, probabil ești de multe ori cea cu inițiativa, care conduce grupul. De aceea, vara aceasta trebuie să ai curaj să acționezi, pentru că multe oportunități de a te remarca vor urma.

Ascendent în Taur

Cei cu ascendent în Taur sunt oameni muncitori, dar care adoră luxul. Vara aceasta te vei bucura de roadele muncii tale și ar fi bine să îți iei câteva săptămâni de vacanță într-o țară exotică. Asigură-te că le arăți și celorlalți cât de frumos este locul în care mergi!

Ascendent în Gemeni

Ascendentul în Gemeni înseamnă de multe ori că ești percepută ca o persoană comunicativă și vorbăreață. Vara aceasta vor urma multe evenimente la care trebuie neaparat să participi, pentru a interacționa cu oameni noi. Ai nevoie de socializare!

Ascendent în Rac

Dacă ai ascendentul în Rac, probabil te preocupă mult să îi ajuți pe ceilalți și empatizezi deseori cu ei. Vara aceasta vei avea multe ocazii să demonstrezi ce prietenă bună ești, însă ține minte că trebuie să ai grijă și de propria persoană!

Ascendent în Leu

Vara este momentul tău! Acum strălucești mai mult ca niciodată și vei avea multe ocazii să ieși în evidență, așa cum îți place ție. Dar, pentru a fi în fruntea clasamentului, trebuie să muncești, iar în următoarele luni trebuie să găsești un echilibru între muncă și distracție.

Ascendent în Fecioară

De multe ori tu ești cea care aduci echilibrul în viața persoanelor din jurul tău. Vara aceasta, echilibrul tău va fi cerut de către cineva drag ție. Fii pe fază și nu ezita să oferi ajutorul familiei sau prietenilor tăi!

Ascendent în Balanță

Fiind diplomatul horoscopului, o să vrei ca vara aceasta să îi faci pe toți fericiți. Chiar dacă de obicei reușești, de data aceasta îți va fi imposibil. Sunt prea multe conflicte între cunoștințele tale și trebuie să admiți că este imposibil.

Ascendent în Scorpion

Ești printre cei mai tăcuți oameni din cameră, dar tot timpul atentă. Vara aceasta va fi nevoie să îți depășești limitele și să devii puțin mai sociabilă, pentru că ți se pregătește ceva deosebit.

Ascendent în Săgetător

Știm că îți place să spui lucrurilor pe nume și nu te ascunzi, însă vara aceasta trebuie să fii puțin mai diplomată. O să treci prin câteva provocări care îți vor testa această abilitate și vei avea de câștigat dacă reușești să rămâi calmă.

Ascendent în Capricorn

Toți te știu drept persoana aceea organizată și motivată și în lunile ce urmează trebuie să îți menții aceeași imagine. Rezultatele vor începe să apară, deci continuă să lucrezi în ritmul tău.

Ascendent în Vărsător

Dacă ai ascendent în Vărsător, lumea spune despre tine că ești ușor individualistă. Totuși, de multe ori ai de pierdut dacă demonstrezi că este adevărat. Vara aceasta încearcă să fii puțin mai atentă cu ceilalți și sentimentele lor și vei câștiga prietenii valoroase!

Ascendent în Pești

Ești cunoscută drept persoana cu capul în nori. Ești visătoare și creativă, dar în ciuda firii tale, în lunile următoare ai nevoie să fii puțin cerebrală, cu picioarele pe pământ. Va trebui să iei niște decizii care vor avea un impact major asupra vieții tale.

Așadar, vara aduce oportunități pentru toată lumea. Indiferent dacă trebuie să îți testezi limitele sau nu e nevoie să ieși din zona de confort, ascendentul tău îți va oferi șansa să evoluezi.

Dacă îți dorești să afli exact cum să faci asta, nu ezita să contactezi unul din consilierii Astro TV care te va ajuta în călătoria ta!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *