Cand timpul nu mai are rabdare, orice comanda se rezolva prompt cu Funerare.ro

pexels-plato-terentev-9808965

Sunt momente din viata unui om in care timpul nu mai are rabdare. In acele clipe delicate, el are nevoie de ajutorul unor oameni cu experienta profesionala si experienta de viata, sa nu clacheze. Lucrurile pot decurge ca in cazul parintilor din Moldova care au aflat de la stiri ca fiica lor a murit in Egipt, fiind ranita grav de un rechin. Cand semnalmentele corespundeau 100% cu cele ale copilului lor drag, oamenii au stiut ca au pierdut ceea ce au avut mai drag si ca trebuia actionat rapid ca trupul neinsufletit sa fie adus urgent in tara si romanca sa isi gaseasca linistea in pamantul tarii sale.

Cand functiile vitale ale unei persoane dragi au incetat, cand inima nu mai pompeaza sange si trupul este lipsit de viata, se impune sa se actioneze rapid.

Trupul neinsufletit are nevoie de ingrijire speciala sa reziste la invazia de oportunisti care il descompun si la actiunea factorilor nocivi din afara.

O persoana aflata in viata se poate apara de muste, are la dispozitie sistemul imunitar care nu permite microbilor sa il devoreze, dar un decedat ce poate face?

In apararea trupului acela care merita sa fie ingropat decent si sa primeasca omagiile celor care l-au cunoscut, apartinatorii solicita firmelor de pompe funebre servicii funerare de calitate premium pentru a-si face datoria fata de defunct.

Orice comanda se rezolva prompt cu echipa de pompe funebre Funerare.ro. In cei 15 ani, echipa de profesionisti si-a diversificat si perfectionat serviciile continu, astfel ca sunt rezolvate cu maxima promptitudine urmatoarele servicii importante care preced inmormantarea:

-pregatirea decedatului in functie de dorintele apartinatorilor. Unii vor toaletare simpla, altii doresc ca imaginea decedatului sa fie ca in timpul vietii si solicita si infrumusetare funerare. Este bine ca firmele de pompe funebre dispun si de specialistii si de produsele necesare pentru indeplinirea dorintelor tuturor. Este dureros sa vrea un apartinator ca persoana draga din sicriu sa arate frumos, iar echipa de specialisti care se ocupa sa nu ii poata indeplini dorinta!

Toaletarea, imbalsamarea au loc in sali autorizate si decedatul este pastrat in frigidere speciale cat este cazul pentru prevenirea incidentelor neplacute.

-procurarea actelor necesare pentru inmormantare. Sunt si acte pentru care un apartinator trebuie sa se deplaseze personal, dar firma de pompe funebre prezentata mai sus scuteste familia de mers la medicul de familie pentru eliberarea certificatului de deces si prezinta familiei si adeverinta de imbalsamare.

-punerea la punct a planului de inmormantare sau pe cel de incinerare, in functie de solicitare.

-asigurarea transportului funerar si a manipularii de cate ori este nevoie. Transportul funerar se face cu masina special autorizata, dotata cu frig a carei usa se incuie ca sicriul sa se afla in siguranta. Soferii sunt empatici, au un comportament ireprosabil si indeplinesc dorintele apartinatorilor, atata timp cat nu contravin legislatiei.

Soferii intelegatori pot face cate opriri doreste familia pana la cimitir sau pot duc sicriul prin anumite locuri dragi defunctului.

-completarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

-procedura completa de inmormantare prin asigurarea locului de veci contra cost, a preotului pentru slujba, a corului sau a fanfarei, organizarea ceremoniei si catering pentru participantii la inmormantare.

Firma prezentata mai sus stie ca timpul nu mai are rabdare, cand cineva din familie a murit si se impune organizarea rapida a inmormantarii. De ce rapida?

 1. Pentru ca asa este traditia. In conditii obisnuite, un decedat nu se tine mai mult de 3 zile la romani. La arabi (unde este foarte cald) decedatul este ingropat pana la apusul soarelui.
 2. Fiindca trupul neinsufletit isi schimba culoarea si are nevoie de odihna. Cu toate procedeele de imbalsamare, de infrumusetare, decedatul trebuie sa fie pus intr-un mormant sau sa fie incinerat.
 3. Pentru ca familia trebuie sa isi reia cursul normal al vietii: reinceperea serviciului dupa cele 5 zile de concediu, trebuie sa isi revina putin cate putin din soc si sa se obisnuiasca repede cu noua situatie. Daca jalea persista, cei mai slabi apartinatori cad in depresie. Ei trebuie sa se gandeasca la faptul ca decedatul nu doreste sub nicio forma ca ei sa il planga neincetat, fiindca acesta este cursul vietii.

Pachetele funerare sunt compuse din serviciile care compun inmormantarea si ele sunt oferite apartinatorilor pentru a-i scuti de alergatura si pentru a le diminua suferinta. Exista 8 pachete funerare, dupa cum urmeaza:

 1. Pachetul social 2750 de lei.
 2. Pachet economic 3450 de lei.
 3. Pachet standard 5450 lei.

Dupa cum se poate observa, aceste trei pachete se deconteaza in totalitate prin ajutorul de inmormantare. Daca se solicita primele doua pachete, mai raman bani dupa decontarea cheltuielilor.

 1. Pachet Covid 19 care s-a pastrat inca in listele firmei.
 2. Pachet special 6050 lei.
 3. Pachet premium la pretul de 7000 de lei.
 4. Pachetul silver costa 9000 de lei.
 5. Pachetul gold in valoare de 14 000 lei.

Ultimul pachet funerar, cel de lux este evaluat cu maximum de stele de catre toti cei care l-au solicitat pentru cei dragi. Sicriul opulent este captusit cu material fin si scump, iar catafalcul pentru priveghi este inclus in pretul pachetului care include si toiagul, icoana si crucea de ceara.

In pachet intra asigurarea tuturor produselor pentru inmormantare, tanatopraxie si asistenta permenenta in timpul ceremoniei de inmormantare.

Se intelege ca servicii de transport funerar, manipulare decedat sunt incluse in toate pachetele funerare. Acest pachet funerar de lux include o coroana din flori naturale si un aranjament din flori naturale pentru capacul sicriului.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *