Cafeaua îți arată cine ești – Ce tip de cafea îți este potrivita în funcție de personalitate?

cafea_cu_arome_laboratorul_naturii

Te trezești…îți dorești să anulezi ziua și să continui să dormi, dar știi că în lumea reală oamenii muncesc și te ridici din pat. Acela este momentul în care îți spui că ai nevoie de o cafea și dai start vieții, pe muzica aparatului de cafea.

Ți-ai putea imagina viața fără cafea?

Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te la diminețile în care încerci să te convingi să te trezești, la întâlnirile cu soare și oameni dragi, la zilele grele de muncă sau la cele în care trebuie să te simți inspirat. Cum ar arăta toate aceste momente fără o cafea?

Câte povești de dragoste ar mai fi astăzi fără clasica ieșire la o cafea?

Cafeaua este pentru mulți dintre noi un stil de viață, o rutină care ne dă acel sentiment de ”acasă” oriunde ne-am afla!

Cea mai bună parte este că în ciuda sentimentului de rutină, aromele și sortimentele diverse de cafea îți oferă oportunitatea de a explora lumea! Știai că există o cafea perfectă pentru fiecare om?

Iată cum poți să îți alegi cafeaua ideală!

1. Arabica sau Robusta?

La fel ca în lumea vinului, cafeaua se materializează într-o mulțime de sortimente și arome. Cele mai cunoscute rămân Arabica, creată special pentru oamenii creativi care iubesc gustul dulce și notele aromatice complexe, și Robusta, dedicată oamenilor cu personalitate puternică care adoră cafeaua cu un grad ridicat de cofeină. Tu în ce categorie te incadrezi?

2. Din ce colț al lumii provine cafeaua?

Știai că ambalajul cafelei dezvăluie calitatea acesteia? Ei bine, cafeaua adevărată are o țară de origine din care provine, ceea ce arată preocuparea producătorului pentru atenta obținere a  acesteia. Cea mai bună parte este că poți călători prin gust în colțuri de lume fascinante!

3. Ce aromă vrei să oferi zilei?

Probabil nu te-ai gândit vreodată, însă chiar și cafeaua poate să aibă diferite arome! Cu puțină intuiție și explorare, le poți alege chiar pe cele mai bune. Descoperă varietatea de arome din magazinul de cafea si ceaiuri laboratorulnaturii.ro și lasă-te inspirat la cele mai interesante experiențe de gust.

Dacă ai o personalitate care iubește tradiționalul, cafeaua cu note de nuci sau ciocolată, de origine americană, este cu siguranță o alegere bună pentru tine. Dacă ești o fire îndrăzneață și curioasă, poți descoperi aromele fructate specifice cafelei arabice sau poți descoperi sortimentele de cafea cu arome de alune, irish cream, vanilie, portocale si multe altele gusturi. Pentru personalitățile realiste, cafeaua cu arome de pământ, specifică țărilor asiatice, este alegerea perfectă deoarece oferă un gust bogat. Persoanele care iubesc senzațiile tari, se pot bucura de o cafea cu note ușor picante, provenită de pe tărâm indonezian.

4. Care este secretul cafelei perfecte?

Cea mai bună opțiune de a descoperi aroma favorită este prin testare! Așadar, pentru început te poți lăsa ghidat de intuiție și să alegi un sortiment preferat aici. După ce ai descoperit gustul care îți face plăcere, mai rămâne doar să alegi aparatul potrivit, care să ofere cafeaua la cel mai bun potențial al său! Nu uita că prepararea cafelei este artă, dar și știință, așadar explorând noi moduri de preparare vei descoperi rețeta ideală.

Atunci când viața pare grea și îți este imposibil să vezi luminița de la finalul unei zile pline de sarcini de îndeplinit, cafeaua ajută! Se spune că relația dintre noi și cafea este asemeni unei povești de dragoste. Ne începem zilele alături de ea și ne însoțește în toate momentele vieții. Alege aici sortimentul de cafea care se potrivește vieții tale și cucerește fiecare zi cu iubire!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *