Bosch – un brand pentru o viata cu solutii pentru mai multe generatii!

brandul bosch

Prezent pe piata din Romania de mai bine de 25 de ani, Bosch este unul dintre cele mai apreciate branduri pe care consumatorii il au la dispozitie atunci cand vine vorba despre produse din industria auto sau despre bunuri de larg consum ori obiecte eficiente si practice, care pot fi folosite in domeniul constructiilor.

Cu peste 8.000 de angajati in 5 filiale din tara, Bosch a reusit sa inregistreze incasari din ce in ce mai mari de-a lungul timpului. De exemplu, doar in anul 2019, compania a avut vanzari de peste 400 de milioane de euro numai in Romania. Pe plan national, brandul numara doua fabrici, un centru de dezvoltare, dar si foarte multe birouri, angajatii desfasurandu-si activitatea in cadrul celor 4 sectoare de activitate principale: tehnologie industriala, bunuri de larg consum, solutii pentru mobilitate si tehnologie pentru constructii si energie.

Unul dintre cele mai importante sectoare de activitate ale Bosch este reprezentat de cel al mobilitatii

Compania se ocupa in permanenta de dezvoltarea unor noi oferte de mobilitate pentru vehiculele personale, dar si pentru cele comerciale. Mai mult, sub egida acestui brand sunt construite si dezvoltate inclusiv servicii de transport multimondial. Bosch ofera consumatorilor inclusiv tehnologii moderne pentru vehicule, date cloud, dar si alte tipuri de servicii, datorita carora utilizarea autoturismelor sa fie cat mai eficienta pe termen lung!

Oferta Bosch de produse pentru acasa este deosebit de generoasa si atractiva

In ceea ce priveste gama de produse pentru acasa, ea este una extrem de variata, oferind consumatorilor posibilitatea de a se ocupa singuri de numeroase tipuri de lucrari. De la scule de gradina eficiente pana la solutii personalizate pentru incalzirea apei calde menajere si aparate electrocasnice inteligente ori scule electrice de calitate, toate pot fi comandate online sau pot fi cumparate din magazine.

De exemplu, BOSCH GSR 180-LI este una dintre cele mai populare masini de gaurit, pe care oamenii o pot cumpara atunci cand vor sa isi poata amenaja propria locuinta dupa bunul plac. Acesta bormasina cu acumulatori a devenit foarte cautat dupa ce a dovedit ca este extrem de utila, avand un raport calitate-pret excelent.

Oferta Bosch include si produse pentru industrie si comert

Printre produsele si serviciile de care Bosch se mai ocupa se numara si cele din domeniul industriei si a comertului. De exemplu, solutiile de externalizare a proceselor de afaceri sunt concepute astfel incat sa poata fi folosite in peste 30 de limbi internationale, iar tehnologiile de actionare si control sunt destinate tuturor celor care au nevoie de aplicatii mobile, dar si de automatizari industriale de calitate, cu ajutorul carora sa-si usureze munca.

Solutiile de securitate trebuie si ale amintite, intrucat in portofoliul Bosch se afla si o gama larga de sisteme de supraveghere video, solutii eficiente pentru detectarea efractiei, dar si solutii pentru detectarea incendiilor.

AtelierulTau recomanda produsele Bosch, intrucat acestea au trecut deja testul calitatii sunt eficiente pentru a fi utilizate atat la nivel individual, cat si la nivel industrial. Consumatorii trebuie sa aiba certitudinea ca indiferent daca investesc intr-o masina de gaurit Bosch GSR 18V-50 sau intr-unul dintre sistemele de supraveghere Bosch, rezultaltele pe care le obtin sunt unele de calitate!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *