Black Friday 2015 – Ce magazine participă la nebunia reducerilor

Black Friday 2015 începe în forță anul acesta, cu o mulțime de magazine online, care mai de care cunoscute deja, cu oferte ce anunță lichidări de stoc. 20 noiembrie, vinerea reducerilor, ne va goli cardurile pentru că unele oferte chiar nu pot fi evitate.

Black Friday 2015 - Ce magazine participă la nebunia reducerilor

Vom face o selecție a magazinelor participante la Black Friday 2015 și evident ca vom începe cu magazinele de
fashion (modă, haine, accesorii).

Elefant.ro, intitulat și ”Mall-ul online al familiei tale” participă și anul acesta la Black Friday. Reprezentanții anunță reduceri de până la 80% la haine, parfumuri, ceasuri, cărți.

Mycloset.ro oferă reduceri de 30% la orice produs, inclusiv la cele deja reduse.

Zorilestore.ro au haine de firmă și anunță reduceri la branduri precum Lacoste, Puma, Le Coq Sportif, etc

Kurtmann.ro promit și ei reduceri considerabile la branduri  deja cunoscute, Mango, Bershka, Stradivarius, Zara, Pimkie, Lefties.

Depochic.ro oferă reduceri la rochii de seară și de ocazie.

Originals.ro (www.originals.ro/blackfriday) se pare ca au început deja nebunia Black Friday, iar siteul lor are reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte sport, firme renumite.

În categoria magazinelor cu produse IT, gadgeturi și multimedia intră deja cunoscutul gigant eMAG.ro care dă startul reducerilor pe 20 noiembrie, dis de dimineață, însă ora nu se știe cu exactitate și nici nu va fi făcută publică. Îi urmărim și pe aplicația de mobil ca să fim siguri că primim notificări la timp. eMAG.ro anunță reduceri la peste 250.000 de produse din toate categoriile. Noi am făcut deja lista cu ce vrem și le-am adăugat în coșul de cumpărături.

EvoMAG.ro, Marketonline.ro, F64, PCGarage, Evolio sunt câteva dintre magazinele care promit reduceri la produse IT și transport gratuit.

Cei de la DOMO au activat campania Dăm tot, pentru că asta vor să facă, să vândă tot ce au, online. Au reduceri deja la 90% din produse, și-au înschis toate magazinele și rămân prezenți doar online. Oferta lor ține până la sfârșitul lunii noiembrie.

Și nu în ultimul rând să amintim de siteurile care oferă reduceri la jucării și articole pentru copii. Elefant.ro, Bekid.ro, Noriel.ro, Nichiduta.ro cu reduceri de până la 70%,  Educlass.ro.

Mult succes în a vă achiziționa ce vă doriți și shopping plăcut!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *