Beyonce Knowles are interdictii culinare severe

In ciuda avertismentelor antrenorului personal, Beyonce nu se poate abtine sa nu manance mancarea preferata, pui cu curry.

Beyonce Knowles are interdictii culinare severe

Cantareata americana Beyonce Knowles este obsedata de mancarea indiana, lucru care il innebuneste pe antrenorul ei personal. Se pare ca fata nu se poate abtine sa nu manance deliciosul pui cu curry, fiind dependenta de acest fel de mancare.

Mancare expediata par-avion
Numai ca tristetea vedetei este mare, caci nu a gasit in New York nici un restaurant care sa-i gateasca bine mancarea preferata. De aceea, Beyonce a facut o comanda tocmai in Marea Britanie pentru apetisantul pui cu curry, care i-a fost expediat prin… avion. De aici a si plecat interdictia data de antrenorul mulatrei de a mai consuma condimentatul fel de mancare. Unde mai pui ca frumoasa tanara nu este tocmai o slabuta. Acum, Beyonce este supravegheata non-stop, pentru a nu da fuga pe furis la vreun restaurant cu mancare condimentata. Se stie, aceasta retine toxinele in corp si favorizeaza aparitia celulitei.

Abdomenul plat, o corvoada
„Cand am mers prima data in Anglia am mancat pui cu curry si a fost absolut delicios. De atunci sunt nebuna dupa el!”, a marturisit starul R&B. Insa, fata face (aproape) orice sa aiba un abdomen plat si un trup tras prin inel: „Trec prin clipe de agonie pentru a-mi pastra un abdomen plat . Nici nu mai stiu ce trebuie sa fac, pentru ca am renuntat deja la hamburgeri, cartofi prajiti si altele de acest gen. Nu cred ca voi fi niciodata atat de slaba pe cat mi-as dori!”

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *