Bella Hadid a facut rinoplastie la 14 ani

Bella Hadid a facut rinoplastie la 14 ani

Bella Hadid a spus ca s-a simtit mereu in dezavantaj ca era tot timpul in comparatie cu sora ei si ca aceasta era considerata cea mai frumoasa. Vedeta a spus ca ea se considera a fi sora urata si ca oamenii din jurul ei nu o sustineau deloc, din contra ii spuneau ca nu este sociabila si frumoasa.

„Eu eram bruneta. Nu eram asa de draguta ca Gigi, nu la fel de sociabila. Chiar asta ziceau oamenii despre mine. Si, din nefericire, cand ti se spun niste lucruri de atatea ori, ajungi sa crezi in ele”,  a spus Bella.

Bella Hadid – o actrita buna

„Intotdeauna m-am intrebat ce poate face in aceasta industrie o fata cu o nesiguranta incredibila, cu anxietate, depresie, probleme de imagine, de alimentatie, care detesta sa fie atinsa, care are anxietate sociala intensa?”, a spus Bella.

Aceast a amai zis ca de-a lungul anilor a invata sa devina o actrita buna care afiseaza un chip zambitor sau un chip dur. „Am simtit mereu ca trebuie sa demonstrez ceva. Oamenii pot spune orice despre cum arat, despre cum vorbesc, despre cum ma port. Dar in sapte ani nu am refuzat niciodata un job, nu am ratat un job, nu am intarziat la un job. Nimeni nu poate spune ca nu muncesc suficient”,  a mai subliniat modelul.

Operatia pe care Bella o regreta cel mai mult

Bella a mai dezvaluit ca  regreta foarte mult operatia estetica de modificare a nasului pe care si-a facut-o la doar 14 ani.  „Acum imi doresc sa fi pastrat nasul stramosilor mei”,  a spus Bella. „Oamenii cred ca mi-am modificat complet chipul prin operatii din cauza unei poze de cand eram adolescenta in care aratam umflata. Sunt foarte sigura ca nici tu nu arati la fel acum ca atunci cand aveai 13 ani, nu?”, a mai spus aceasta.

Bella a negat ca a suferit si alte interventii estetice si a spus ca nu are nicio problema cu fillerele pe care nu le-a folosit niciodata. „Oricine crede ca mi-am facut lifting la ochi sau cum i-o zice – folosesc doar banda adeziva pentru a-mi ridica ochii. Cel mai vechi truc din carte. Am acest complex al impostorului, in care oamenii ma fac sa simt ca nu merit nimic. Oamenii mereu au ceva de zis, dar ce vreau sa spun este ca am fost mereu neinteleasa in profesia mea si de oamenii din jurul meu”,  a spus Bella.

Modelingul este un sistem cu multe probleme

Bella a vorbit deschis despre modeling si a spus ca acesta este un sistem care ascunde foarte multe probleme. „Am intalnit niste fete care-mi plangeau pe genunchi la 4:00 dimineata, in timp ce se pregateau pentru alt show cand trebuiau sa fie la alt show la 7:00 dimineata complet distruse, cu parul ars, fara sa fi mancat ceva, atat de epuizate ca le lua tremuratul.” a spus Bella.

Modelul a mai spus ca in prezent fetele iau pozitie impotriva masurilor standard dar acum sapte ani, cand ea a intrat in lumea modelingului nu incapea intr-o rochie Yves Saint Laurent.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *