Balsamul – produsul pe care nu trebuie să îl neglijezi

1

Produsele sunt 100% originale si nu pot fi gasite in nici un alt magazin real. Aceste produse mai pot fi gasite doar in saloanele de coafura insa nu intr-o varietate atat de mare

Cum să utilizezi balsamul pentru păr, spre avantajul tău

Când vine vorba de îngrijirea părului, cu toții știm cât este important să folosim un balsam. Dar mulți dintre noi nu au nicio idee în ceea ce privește procedura potrivită de a-l aplica. O tendință recentă sugerează utilizarea unui balsam înainte de a vă spăla părul cu șampon. Unii îl ung pe păr pentru a obține numeroasele sale beneficii, în timp ce alții îl clătesc la câteva secunde după aplicare. Deși acești pași sunt ambii incorecți, folosirea corectă a unui balsam vă poate face părul sănătos și strălucitor.

Doar aflând pașii potriviți de utilizare a unui balsam puteți profita la maximum de el. Fii pregătit pentru șuvițe netede, neîncrețite și ultra mătăsoase!

Din păcate, expunerea constantă la poluare, coafarea cu produse ce încălzesc părul, murdăria și transpirația vă pot îndepărta părul de uleiurile sale naturale. Chiar și șamponarea scapă părul de sebum și de alte uleiuri hrănitoare. Prin urmare, ar trebui să utilizați un balsam și să păstrați uleiurile și nutrienții intacte (pe cât posibil).

Înainte de a vorbi mai multe, iată două lucruri de reținut:

  1. Balsamul este menit doar pentru a sprijini redobândirea texturii normale a părului
  2. Balsamul este un amestec chimic, așa că ar trebui să îl utilizați conform cerințelor

Indiferent dacă aveți păr subțire și fin, păr des și ondulat, sau păr creț, folosirea unui balsam de păr este o necesitate absolută. Pentru a afla cum să-ți faci acest lucru, aruncă o privire la această rutină:

  • Clătiți șamponul corespunzător pentru a scăpa de transpirație, de celulele moarte ale pielii, poluare și produse de coafare pentru păr.
  • Luați balsamul în palmă conform cantității recomandate pe flacon ori recipient.
  • Începeți prin a-l aplica pe vârfurile părului. Dacă aveți părul mai lung, aplicați-l de la nivelul bărbiei și mutați-vă spre vârfuri.
  • Apoi, treceți un pieptene cu dinți largi prin păr pentru a-l aplica
  • Balsamul se lasă sa actioneze aproximativ 1-7 minute. (Perioada de timp depinde de balsamul pe care îl utilizați).
  • La final, clătiți-l bine, de preferință cu apă rece.

Evitați aplicarea balsamului pe scalp: acesta este destinat părului, nu scalpului. În caz contrar, părul poate să devină gras și uns. Acest lucru poate afecta și volumul părului tău.

Ce întrebări se pot ivi?

-Prea mult balsam îmi poate deteriora părul?

Da, prea mult produs vă poate deteriora părul. Trebuie să ținem cont de faptul că, până la urmă, un balsam este un amestec chimic. Iar utilizarea excesivă a substanțelor chimice poate aduce întotdeauna efecte negative și dăunătoare.Daca parul dvs necesita un o remediere, va recomandam un tratament de par olaplex.

-Pot lăsa balsamul în păr?

Depinde de tipul de balsam pe care îl utilizați. Dacă alegi tipul tradițional, atunci ar trebui să-l ții câteva minute și apoi să-l speli. Pe de altă parte, dacă utilizați balsamul fără clătire, atunci îl puteți pulveriza pe păr fără a-l clăti. Va recomandam sa cumparati produse de par originale de la magazine cu renume precuma haircare.ro .

-Balsamul este bun pentru părul subțire?

Acesta este bun pentru orice tip de păr, cu condiția să fie aplicat și utilizat într-un mod adecvat și în cantități limitate, așa cum s-a menționat mai devreme. Mai exact, pentru părul subțire, aveți nevoie de cea mai mică cantitate de balsam, doar pentru a vă hrăni firele.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *