Bahamas – cele mai importante atractii turistice

Bahamas - cele mai importante atractii turistice

Bahamas - cele mai importante atractii turistice

Cine nu isi doreste sa ajunga macar o data in viata in Bahamas. Daca visezi la plaje intinse de nisip sub forma de pudra si marea de un albastru sublim atunci trebuie sa ajungi aici.

Bahamas cuprinde 700 de insule si peste 2000 de cozi mici presarate peste Oceanul Altantic si Marea Caraibelor.

Nassau este capitala  iar insula New Providence atrage tot mai multi turisti. Vremea de aici este spectaculoasa iar plajele sunt de-a dreptul uimitoare.

    Cele mai importante atractii turistice din Bahamas

Muzeul Piratilor

Este un muzeu interactiv care se afla in centrul orasului Nassau si care ofera o imagine interesanta a modului de viata al piratilor care pusesera stapanire pe Insulele Caraibe in secolul 18. Este locul ideal pentru toti cei care vor sa experimenteze teroarea pe care o aduceau piratii.

Atlantis Paradise

Este o statiune faimoasa care se afla pe Insula Paradisului. In mod sigur este una dintre cele mai populare locatii din Caraibe. In aceasta statiune se mai afla si un parc acvatic si un cazino. Statiunea a atras de-a lungul timpului staruri celebre precum Katy Perry, Michael Jackson si Jerry Seinfeld.

Scarile reginei

Este o locatie extrem de vizitata din Nassau. Aceasta atractie turistica este realizata din 63 de trepte din piatra care au fost realizate de catre sclavi la finalul anului 1700. Intreaga constructie are o inaltime de 31 de metri iar denumirea o are in onoarea Reginei Victoria a Marii Britanii.  Acestea duc pana la Fortul Fincastle.

Strada Bay

Este cea mai populara zona de cumparaturi din Bahamas. Pe toata acesta strada vei gasi marci de top precum Fendi sau Gucci. Aceasta strada poarta amprenta influentei coloniilor britanice.

Gradina zoologica Ardastra

Este un loc minunat care a fost inaugurat in anul 1937.  Pasarile flamingo prezente in aceasta gradina au fost aduse in anii 50 iar locatia a devenit rapid renumita. In plus daca ajungi aici poti avea siguranta ca vei gasi sute de specii exotice de reptile, pasari sau mamifere din intreaga lume.

Fortul Charlotte

Fortul Charlotte este cel mai mare fort colonial din Bahamas. Acesta a fost realizat in anii 1800 si este dotat cu temnite, un pod basculant si un sant. Pe fort inca mai sunt desene graffiti realizate de soldatii care il pazeau.

Exuma Cays Land si Sea Park

Este localizat in estul indepartat al Bahamasului si este o zona protejata. Apa luminoasa cu tente electrice te va cuceri  instant. In plus zona este populara de scafandrii. In zilele bune scafandrii se pot bucura de o vizibilitate extraordinara pana la 30 de metri.

Insula Harbour

Este cea mai veche asezare din Bahamas. Aici a fost locul primului parlament si este recunoscuta pentru plajele sale roz si  nisipoase. Insula este populara pentru relaxare si pentru sporturile nautice precum: scufundari, snorkeling, pescuit sau basking.

Grand Bahama

Este al doilea oras ca marime din Bahamas si este ideal pentru cumparaturi. Aici vei gasi unul dintre cele mai lungi sisteme de pesteri subacvatice din lume si poti observa cat mai multe specii de pasari.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *