Alex Dima povesteste despre evenimentul tragic cand si-a pierdut sotia

Alex Dima povesteste despre evenimentul tragic cand si-a pierdut sotia

 

Alex Dima este unul dintre cei mai apreciati prezentatori din Romania. Acesta a vorbit despre cel mai dureros moment din viata lui, moartea sotiei sale.  Tragedia a avut loc acum 12 ani insa revenirea acestuia a fost una spectaculoasa.

Cununia celor doi a avut loc pe acoperisul unui bloc iar la doi ani, Roxana i-a daruit prezentatorului o fetita. Insa, fericirea celor doia a fost umbrita de un diagnostic crunt, primit de Roxana, si anume cancer.

Cu toate ca Alex si-a dedicate tot timpul pentru a o salva Roxana a murit la doar sase luni, lasandul pe Alex doar cu o fetita de un an si cateva luni.

  Iata ce a declarat vedeta de televiziune

„În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex.

Alex nu si-a pierdut speranta a acestuia este fiica sa

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta. pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a mai declarat acesta.

Alex a mai marturisit ca s-a suparat chiar si pe Dumnezeu dar si-a dat seama ca „ea s-a dus acolo la El şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”.  Alex are de mai bine de 6 ani o poveste frumoasa de iubire cu o tanara despre care nu a dat detalii.

„Am văzut-o în aeroport, la Timişoara, unde eram la un eveniment, s-a băgat în faţa mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de aşteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am fost invitat într-o bancă să vorbesc despre copiii din MagicCamp. Şi acolo era ea, s-a ocupat de povestea asta! Şi de atunci e bine. Suntem de aproape 6 ani împreună. Mi-au atras atenţia ochii, zâmbetul şi tupeul”,  a adaugat la final Alex Dima.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *