Alegeti o companie de logistica care are in portofoliu o gama diversa de sisteme de transport pentru fabrici si depozite!

Storeexpert

Utilajele si sitemele de transport sunt esentiale pentru toti cei care lucreaza in domeniul transporturi sau prelucrarea produselor metalice si din lemn. De asemenea, astfel de produse ofera siguranta celor care lucreaza in aceste domenii. Echipa Store Expert Logistic, are in portofoliu o gama diversa de sisteme de transport pentru fabrici si depozite la preturi foarte avantajoase.

Gama lor de utilaje include:

-Transpalete electrice;

-Transpalete manuale;

-Moto(electro)stivuitoare;

-Generatoare.

Ce avantaje ofera gama de transpalete ?

Economie de timp si costuri

Transpaletii ofera o solutie rentabila pentru operatiunile de depozitare. Cu un cost initial mai ieftin si mai putina intretinere continua in comparatie cu stivuitoarele, acest lucru economiseste timp si bani pe o perioada semnificativa de timp. Mai putine lucrari de intretinere inseamna mai putine perioade de nefunctionare, iar faptul ca nu au nevoie de combustibil pentru a functiona inseamna ca sunt mai ieftin de operat.

Eficienta crescuta

Cu capacitatea de a transporta diverse greutati, acest lucru creste nivelurile de productivitate si operatiunile eficiente. Intrucat angajatii pot folosi acest echipament in loc sa manipuleze materialele direct ei insisi, acest lucru economiseste energie si reduce oboseala. Utilizarea unui transpalet economiseste timp la incarcare si descarcare si ofera lucratorilor capacitatea de a aborda sarcini care sunt provocatoare din punct de vedere fizic.

Risc redus si vatamare

Ridicarea grele mai sigura si mai usoara poate fi efectuata prin utilizarea transpaletilor, reducand astfel ranile cauzate lucratorilor voastre. Desi se vor desfasura intotdeauna instruire amanuntita si instructiuni de sanatate si siguranta privind ridicarea manuala grea, vor exista in continuare riscuri. Daca mutati paleti si materiale grele in mod regulat, transpaletii sunt cu siguranta o investitie buna si vor reduce costurile legate de ranirea angajatilor.

Usurinta in utilizare si versatilitate

Transpaletii sunt mai mici decat stivuitoarele, ceea ce inseamna ca pot fi manevrati mult mai usor in spatiile inguste si colturile. Sunt disponibili intr-o varietate de modele, inclusiv lungimi si dimensiuni diferite, facandu-i ideali pentru majoritatea industriilor. De asemenea, un transpalet poate transporta aproape orice tip de incarcatura de pana la 1000 kg, ceea ce ii face versatili si ideale pentru o gama larga de cerinte.

Transpaletii electrici sunt dotati cu actionare si ridicare electrica, ceea ce imbunatateste controlul general. Transpaletul electric reduce efortul de care are nevoie un operator pentru a utiliza incarcaturile paletizate in miscare.

Beneficiile cheie includ:

Operare mai sigura cu limitarea vitezei controlate electric, oprirea de urgenta, franarea si pompele electrice hidraulice de ridicare

Operatorul nu trebuie sa depuna niciun efort fizic si poate utiliza caracteristicile electrice pentru a se concentra asupra directiei sarcinii

Prietenos cu mediul

Transpaletii cu motor electric sunt o resursa moderna pentru deplasarea incarcaturilor paletizate. Utilizarea echipamentelor care reduc efortul operatorului si maximizeaza productivitatea reprezinta o decizie inteligenta pentru operatiunile care au cerinte scazute in manipularea marfurilor paletizate. Investitia intr-un transpalet alimentat electric este un beneficiu pe termen lung pentru afacere, iar intretinerea este minima pe durata de viata a proprietatii. Cele mai multe game includ capacitati incepand de la 1500 kg pana la 2000 kg.

Cu toate masinile de transport de paleti incarcate cu baterie este necesara intretinerea regulata. Iata o lista cu cele mai importante caracteristici de verificat si luat in considerare pentru a va asigura ca va pastrati echipamentul in cea mai buna stare de functionare. Intretinerea transpaletului electric include:

Bateriile care nu necesita intretinere inseamna pur si simplu ca sunt sigilate si ca apa nu trebuie verificata sau adaugata la terminale, asa cum ati face cu o masina.

Bateriile necesita incarcare frecventa.

Pentru o viata mai lunga, asigurati-va ca fiecare incarcare restabileste complet durata de viata a bateriei.

Verificati regulat anvelopele. Daca exista daune, aschii, fisuri sau variatii evidente pe suprafete, se recomanda inlocuirea acestora.

Asigurati-va ca lucrati pe suprafete netede – orice lovire experimentata in urma deplasarii de-a lungul suprafetelor neuniforme deterioreaza pivotii.

La fiecare 6 luni lubrifiati articulatiile de directie pentru o performanta mai durabila.

Nu permiteti niciodata ca echipamentul vostru sa fie operat in ploaie sau lasat afara in ploaie.

Micile variatii ale suprafetei pe care operati, cum ar fi rosturile de dilatare, capacele metalice pentru cabluri sau chiar deteriorarea minora a podelei vor cauza deteriorarea. Pentru siguranta operatorului, precum si pentru intretinerea echipamentului, se recomanda verificari regulate ale spatiului vostru.

Transpaletul pentru paleti poate contribui, de asemenea, la reducerea costurilor in jurul depozitului vostru. Deoarece sunt electrice, aceasta inseamna ca risipesc mai putina energie decat echipamentele comparabile care functioneaza pe benzina. Si in loc sa umpleti mufele, ar trebui doar sa le reincarcati ocazional.

Dupa cum sa discutat anterior, ei sunt capabili sa mute rapid greutati mari de material. Acest lucru ajuta nu numai la productivitate, ci si la oportunitatea proiectelor si a costurilor operationale.

A avea un transpalet in spatiul de lucru poate chiar creste moralul angajatilor. Cand lucratorii simt ca sunt fortati sa faca o munca pe care nu o pot face fizic, devin nefericiti la locul de munca.

Cand aveti un transpalet in depozit pentru a ajuta angajatii sa abordeze sarcinile care sunt dificile din punct de vedere fizic, evitati aceasta nemultumire, care poate afecta productivitatea. Deoarece moralul angajatilor este un factor semnificativ in productivitate, angajatii fericiti inseamna mai multi bani pentru afacerea voastra.

Transpaletii  pot, de asemenea, sa reduca oboseala angajatilor, deoarece acestia nu isi vor asuma efectele fizice pe care le provoaca mutarea materialului greu. Un angajat care este obosit la locul de munca poate provoca accidente grave si vatamare personala si altora.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *