Alegerea tipului de unghii false

In cele ce urmeaza vom discuta despre unghiile false cu gel si cele cu acril. Vom incerca sa vedem care reprezinta o alegere mai buna si de ce.

Accesorizarea unghiilor cu acril a aparut cu mult inaintea gelurilor pentru unghii, insa gelul castiga foarte usor popularitate datorita sistemului simplu de indepartare si al aspectului ce il ofera unghiei.

Alegerea tipului de unghii false

Calitatile fiecarui tip

Ambele produse pentru unghii sunt calitative, insa rezistenta oricaruia din aceste geluri se bazeaza mai mult pe experienta tehnicianului ce il aplica. Un tehnician devotat nu este in goana dupa clienti, ci acesta asteapta in special femeile care chiar tin la unghiile lor si le ingrijesc adecvat. Deteriorarea unghiilor false se datoreaza in general proastei aplicari si nu a produselor comercializate, fiindca atat unghiile acrilice cat si cele pe baza de geluri uv sunt foarte rezistente.

Compusul acrilic este intotdeauna un lichid monomer amestecat cu un polimer pudra. Un tehnician profesionist si-a petrecut zeci, daca nu sute de ore pana a ajuns la mixtul perfect, care sa nu fie nici prea uscat nici prea lichid.

Gelul este mai gros si este de obicei livrat in sticlute speciale sau diverse cutiute, insa nu este creat din amestecuri pe loc, ci dupa ce se aplica pe unghie aceasta trebuie uscata cu ajutorul unei lampi uv.

Proprietatile gelurilor

Gelul de pe unghii poate fi indepartat cu usurinta, insa daca se indeparteaza fortat, inainte de a se dizolva complet, unghia poate fi deteriorata.

Personal prefer unghiile cu geluri deoarece sunt mai flexibile. Dorim ca unghiile noastre sa se indoaie putin atunci cand intampina un obstacol tare si nu sa se rupa sau sa ne forteze unghia naturala. Gelul are aceasta proprietate, pe cand acrilul e tare si poate crapa sau transmite o durere unghiei naturale.

Prefer gelurile deoarece o manichiura cu geluri poate fi facuta cu usurinta si acasa. Nu trebuie sa facem diverse mixturi cum e in cazul acrilului, ci trebuie doar sa dispunem de gelurile preferate si de o lampa UV sau LED. Daca urmati cu atentie indrumarile de pe etichetele acestor produse, va vei putea creea cu usurinta unghiile perfecte din confortul casei tale.

Cum am zis si la inceputul acestui articol, exista posibilitatea ca diferenta dintre o unghie frumoasa si una mai putin aspectuoasa sa nu o faca produsul folosit(gel uv sau acril), ci tehnicianul care iti face manichiura. Iar daca ai de gand sa iti faci manichiura de una singura folosind unul din produsele mentionate mai sus, atunci asigura-te ca te-ai documentat indeajuns si ca dispui de toate ustensilele necesare, ustensile ce se regasesc si pe site-ul beashop.ro

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *