Afla daca esti un lider si cum te saboteaza asta in relatie sau nu

Afla daca esti un lider si cum te saboteaza asta in relatie sau nu

Notiunea de lider este foarte des utilizata atat in context profesionale cat si in relatii. Daca ai o functie de conducere atunci aceasta calitate a ta va iesi mai usor la suprafata. Uneori aceasta calitate a ta iese la suprafata chiar daca in viata profesionala nu esti un lider.
Din fericire asta este o trasatura care poate ajuta foarte mult relatia si de care te poti folosi cu incredere pentru a avea parte de fericire in cuplu.

Iata cum te poate ajuta asta in relatie

Iti aperi pozitia

Un adevarat lider spune mereu ce il framanta si este dispus sa negocieze atunci cand isi doreste sa fie bine atat pentru el cat si pentru familia lui. Apari lucrurile in care crezi si ai foarte mult curaj. Esti o adevarata inspiratie pentru cei din jurul tau. Nu monopoliza discutia niciodata si nu pune nevoile tale pe primul loc.

Esti ambitioasa

Oamenii ambitiosi obtin ceea ce vor.  Daca muncesti din greu si ai obiective clare atunci esti in mod sigur un bun partener de echipa cu care se poate construi o viata confortabila. Poti sa iti implici partenerul in toate sarcinile tale astfel incat sa acesta sa nu se simta exclus. Pentru ca nu te vei multumi cu putin vei tinde sa perfectionezi in tot ceea ce faci iar partenerul tau s-ar putea sa se simta pus sub presiune.

Nu fugi cand este greu

Atunci cand situatia este dificila oamenii aleg de cele mai multe ori calea cea mai simpla. Un lider va ramane de fiecare data pe barricade si va lupta pentru relatia sa. Este o calitate pe care orice partener o va aprecia.

Iti ascunzi vulnerabilitatea

Mereu te prezinti ca o forta a naturii si nu te lasi distrasa de la nimic. Cu toate astea nu trebuie sa uiti ca esti intr-o relatia si ca este absolute normal ca partenerul tau sa iti cunoasca slabiciunile. Este foarte obositor sa pari mereu puternica chiar si atunci cand ai nevoie de un sprijin. Trebuie sa impartiti pe termen lung responsabilitatile si nu trebuie sa iti asumi tu tot.

Pretuiesti viata

Esti deschisa la noi experiente si nu suporti rutina. Viata cu tine este de fiecare data ca un parc de distractii si este plina de tot felul de surprize. Atentie insa la suprasolicitate sau la suprastimulare, nu are sens sa iei totul asupra ta si partenerul tau sa se astepte ca tu sa faci totul in relatie. Conteaza foarte mult sa aveti parte de un echilibru.

Esti flexibila

Relatia nu va fi una de succes daca tu esti rigida, viata ne ofera foarte multe surpriza si trebuie sa te poti adapta cu usurinta la orice. Trebuie sa ai o viziune pozitiva si optimism care sa te ajute sa ai mereu zambetul pe buze. Cu cat estim mai vesela cu atat partenerul tau va fi mai fericit si mai implinit in relatia cu tine.

Toate cele de mai sus te vor ajuta sa aia parte de o relatie frumoasa si fericita.

 

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *