Află care sunt gradele de protecție și schema de absorbție pentru chiloții menstruali FemiEko

lacafele-cover

Chiloții menstruali reprezintă o inovație în materie de articole de igienă feminină. Sunt economici și ecologici, îi poți purta, spăla și reutiliza. Iar pentru că sunt extrem de absorbanți încorporează echivalentul a până la șase tampoane de unică folosință. Acest produs este destinat atât femeilor cu flux lejer și moderat, cât și celor care au un flux abundent, mai ales în primele zile ale menstrei. Îți vei alege chiloții menstruali ținând cont de acest factor, dar și preferințele tale în materie de croială și design sau de alte nevoi, cum ar fi incontinența sau secrețiile abundente.

Chiloții pentru menstruație FemiEko sunt special creați pentru a răspunde tuturor nevoilor. Gradul de protecție este diferit, variind mai ales în funcție de fluxul tău menstrual. Pentru un plus de siguranță, ai la dispoziție și varianta combo, adică pe lângă chiloții absorbanți să adaugi și o cupă menstruală sau un disc. Aceste combinații se adresează și femeilor active, care fac frecvent sport, indiferent de fluxul din perioada menstruală.

lacafele-interior-1

Chiloții menstruali sunt pentru toate fluxurile?

Răspunsul la această întrebare este “da”. Chiloții menstruali FemiEko au mai multe niveluri de protecție: pentru fluxul ușor (light), pentru flux mediu (moderate), abundent (heavy) și foarte abundent (super).

Dacă nu cunoști cu exactitate tipul de flux pe care-l ai sau te temi că nu știi cât să-i ții, poți face un test care să te ajute să afli de ce nivel de protecție ai nevoie. Poartă acasă o pereche de chiloți de menstruație pentru flux mediu și vezi cum decurg lucrurile. De asemenea, poți varia folosirea lor în primele zile față de finalul perioadei de menstruație. E important să optezi pentru modelul potrivit pentru tine, căci astfel scapi de orice grijă privind scurgerile și petele nedorite. În situația în care te confrunți cu flux super abundent, apelează la modelul de chiloți absorbanți pentru menstruație și incontinență LUNA. Sunt sub formă de boxeri, cu protecție prelungită în zona din spate și îi poți purta până la 12 ore continuu.  Chiloții menstruali LUNA se pot utiliza atât pentru activități intense, dar mai ales pentru purtarea nocturnă și cu garanția unui somn liniștit fără pete.

Datorită materialelor din care sunt confecționați, care absorb până la 100 ml de lichid, pot fi utilizați după operații, avort sau după naștere, când este nevoie de o acoperire mult mai mare și eficientă.

lacafele-interior-2

  • Primul strat de material, cel care intră în contact cu zona intimă, este confecționat din 100% bumbac organic. Este moale și neted, anti-microbian, nu emană miros neplăcut și are funcție de uscare rapidă.
  • Stratul al 2-lea, cel de depozitare și absorbție a lichidului menstrual este caracterizat de absorbție puternică și uscare eficientă.
  • Stratul al 3-lea este rezistent la scurgeri și impermeabil, dar care permite pielii să respire.
  • Stratul al 4-lea este, de fapt, lenjeria de corp și este realizat din materiale certificate OEKO-TEX, respirabile, elastice și confortabile.

De câte perechi de chiloți pentru menstruație am nevoie?

Există o varietate de forme si croieli pentru chiloții menstruali de la FemiEko. Sunt ideali și pe timp de noapte, pentru că protejează inclusiv partea din spate, oferind un confort sporit.

Există inclusiv opțiunea de chiloți menstruali impermeabili, potriviți pentru activitățile sportive, cum ar fi înotul. Chiloții menstruali cu dantelă și cei tanga sunt preferații bărbaților, iar cei fără cusături sunt preferații fashionistelor. Chiloții cu talie înaltă oferă un confort sporit, iar dacă sunt o combinație între sport și sexy, precum chiloții menstruali NANNA, ai potrivirea perfectă. Și culorile disponibile sunt din cele mai variate, așadar îți poți alege croiala și culoarea preferate, dar și gradul de protecție necesar corpului și fluxului tău.

Lenjeria intimă reutilizabilă se spală ușor, iar asta înseamnă că o vei putea utiliza de pe o zi pe alta. După ce ai folosit-o, clătește în apă rece până când apa rămâne limpede. Apoi o poți spăla normal la o temperatură de cel mult 40°.

lacafele-interior-3

Dacă vrei să renunți de tot la absorbantele și tampoanele de unică folosință, atunci recomandarea este aceea de a achiziționa minimum 3 perechi de chiloți menstruali. Alege-ți modelele favorite și solicită ambalarea în „Naked Box”, adică o singură cutie reutilizabilă, prietenoasă cu mediul, pe care o poți folosi apoi pentru depozitare.

Cu ajutorul chiloților pentru menstruație te vei simți mai confortabil și, în plus, nu va mai fi nevoie să dai bani lunar pe produse de igienă feminină de unică folosință. Lenjeria intimă reutilizabilă poate fi utilizată chiar și 2 ani, pentru că nu se deteriorează. În plus, ai la dispoziție o varietate modele din care să alegi, în funcție de gradul de absorbție de care ai nevoie. Chiloții menstruali de la FemiEko îți vor asigura protecția necesară chiar și pentru fluxul abundent sau pe timpul nopții. Bucură-te de zile de menstruație fără niciun stres!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *