Adele a vorbit despre dorinta de a fi din nou mama

Adele a vorbit despre dorinta de a fi din nou mama

Adele a vorbit de curand despre dorinta de a avea mai multi copii. Aceasta a spus ca si-ar dori sa mai aiba copii si ca tot ce isi doreste este sa aiba o viata fericita si implinita.

Ce a declarat Adele?

Vedeta a vorbit despre experienta sa de mama si de faptul ca si-ar dori sa ramana insarcinata si sa aiba o familie numeroasa.

„Cu siguranta mi-ar placea mai multi copii. Ar fi grozav daca am putea. Daca nu, il am pe Angelo. Vreau doar sa fiu fericita”,  a mai spus aceasta.

Adele a spus ca experienta de mama a schimat-o. „Buna, rea, ciudata. Imi place sa fiu mama.” a spus vedeta.

Adele are o relatie buna cu fiul ei

Artista britanica a spus ca fiul ei ii calca deja pe urme si ca ii place muzica la fel de mult ca si ei. „Angelo s-a indragostit de muzica. In ultimii ani a fost mai atras de jocurile video, care sunt aria tatalui sau, nu a mea. Noi stam si avem cele mai intense discutii despre muzica. Stam si ascultam impreuna piese si cream selectii inedite”, a povestit Adele.

Aceasta a mai vorbit si despre divortul de Konecki care s-a realizat in luna martie a acestui an. Atunci cand a fost intrebata daca despartirea lor a fost una dificila, Adele a raspuns „A fost, dar nu a fost nicio capcana, pentru ca suntem prieteni buni. Nu mi-am dorit ca Angelo sa simta prea puternic despartirea noastra.”

„Nu exista probleme si nu au fost probleme, asa ca presupun ca a fost mai usor sa ma asigur ca asta nu se va intampla. Am fost binecuvantata cu el si e cel mai bun. M-am purtat delicat cu el si cred ca asta a dat rezultate”, a spus Adele despre fostul ei partener.

Cel mai recent album al vedetei a fost intitulat “ 30” si include single-ul “ My little love” in care face referire la despartirea de Konecki dar si despre incercarile de a-i explica divortul prin care a trecut, fiului ei, Angelo.

Adela a mai spus ca piesa a fost personala.  „Cred ca o sa treaca prin faza in care o va uri cand va fi adolescent” a spus Adele despre fiul ei.

„Dar a fost o parte importanta a acelui puzzle prin care incercam sa-mi deslusesc viata – nu albumul – asa ca trebuia s-o includ”,  a continuat aceasta.

Adele a mai vorbit si despre dorinta de a avea mai multi copii. Vedeta a mai spus ca si-ar dori sa isi mareasca familia.

„Sunt categoric deschisa la asta. Mi-ar placea mai multi copii. N-ar fi sfarsitul lumii daca n-as avea, fiindca il am pe Angelo, dar da, asa cred”,  a spus vedeta.

Adele a mai spus ca spera ca fiul ei Angelo sa fie „o persoana buna si fericita”. „Nu ma astept la altceva de la el. Nu-mi pasa ce meserie va avea, cat timp va fi pasionat de ceea ce va face si va fi fericit”, a incheiat aceasta.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *