Actorii care au vazut filmele in care au jucat

Actorii care au vazut filmele in care au jucat

Marea majoritate a actorilor isi detesta filmele in care joaca. Cu toate astea, sunt si actori care au vazut filmele in care au jucat si care au retrait emotiile avute pe parcursul filmarilor.

Acestia au vazut filmele in care au jucat astfel incat sa aiba o parere cat mai buna cu privire la prestatia lor.

Iata care sunt actorii care s-au uitat la filmele in care au jucat

Keanu Reeves

Keanu Reeves si-a aratat sustinerea de foarte multe ori fata de persoanele cu care formeaza o echipa pentru un film. Acesta a dezvaluit in cadrul unei emisiuni ca ii place sa isi urmareasca proiectele astfel incat sa vada cum aceastea au iesit. Dar acesta a mai spus ca motivul principal pentru care se uita la filmele in care a jucat este sa vada daca ii place personajul.

„Am făcut asta în cazul John Wick Chapter 3. M-am dus la cinema înainte de a fi lansat și i-am spus unui prieten: „Putem să-l vedem pe John Wick?” a explicat Keanu Reeves.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a spus ca a fost distractive sa o joace pe Rachel in Friends si ca acele episoade i se par amuzante si in acest moment.  Vedeta a mai spus ca are o multime de sentimente atunci cand revede acele episoade. „Mereu m-a făcut să râd. A fost grozav să pot face asta timp de zece ani.” a spus Jennifer.

John Boyega

John Boyega se uita la filmele in care joaca pentru a-si vedea interpretarea dar si pentru a vedea cum au jucat colegii sai de scena.  „Nu sunt interesat doar de performanța mea. Îmi place să mă uit la toate filmele, îmi place să văd efectele vizuale împreună.” a spus John.

Michael Douglas

Michael Douglas a spus ca a fost mereu dornic sa se vada in filmele in care a jucat. Aceasta a recunoscut ca s-a uitat la toate filmele in care a fost implicat.  „Mi-am văzut toate filmele probabil o singură dată”, a povestit actorul.

Terry Crews

Terry Crews a spus ca este foarte fericit ca a facut show-ul The Crews Family care surprinde schimbarile de care a avut parte de-a lungul vietii. Acesta spune ca motivul pentru care urmareste acest show este ca le poatre retrai din nou cu o intensitate mai mare. In plus, simte ca poate sa impartaseasca cu publicul toate intamplarile prin care trece.

Robert Englund

Robert Englund este recunoascut pentru interpretarea personajului Freddy Kruefer pe care l-a jucat in anul 1984 pentru prima data in A Nightmare on Elm Street. Actorul este fan al filmelorhorror si a celor din celebra franciza.  Pe site-ul sau oficial, actorul a enumerate filmele sale preferate printre care se afla si aceasta pelicula.

Samuel L. Jackson

Samule L. Jackson este cunoscut pentru interpretarile sale din Pulp Fiction, Snakes on a Plane si The Hateful Eight.  Actorul a fost intrebat daca isi vizioneaza filmele iar raspunsul acestuia a fost uul destul de sincer „Da, fac asta! Mereu!.” a spus acesta.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *