Acidul hialuronic, solutia impotriva ridurilor

Acidul hialuronic este o substanta produsa in mod natural de organism si se regaseste in special in cartilagii si piele. El joaca rolul unui lubrifiant natural ce are menirea de a ne mentine elasticitatea trupului.

Acidul hialuronic, solutia impotriva ridurilor

 

Din pacate insa, cantitatea de acid hialuronic scade pe masura ce imbatranim, iar efectele se observa imediat la nivelul epidermei.

Pielea isi pierde elasticitatea si astfel apar ridurile. Una dintre cele mai eficiente si rapide solutii, este tocmai suplimentarea cantitatii de acid hialuronic prin interventii medicale de specialitate.

Astfel, apeland la injectii cu acid hialuronic se pot combae rapid ridurile actionand direct la radacina acestui fenomen, tratand direct cauza si nu doar efectele (asa cum fac unele procedee cosmetice).

Acidul hialuronic injectabil, este obtinut in laborator si se prezinta sub forma unui gel incolor, transparent si biodegradabil.

Efectuate corect, in clinica de specialitate pe chirurgie estetica si sub indrumarea unui personal calificat, injectiile cu acid hialuronic nu ridica riscuri si nu necesita perioade premergatoare de teste.

O interventie dureaza in jur de 20-30 de minute si consta in injectarea acidului direct sub rid, printr-un ac fin, special.

Efectul este instantaneu!

Fiind vorba de o substanta biodegradabila, in timp, acidul hialuronic injectat, se elimina din organism prin procese chimice naturale (intocmai ca si cel produs de organism).

Din acest motiv efectul nu este permanent si ridul tratat cu acid hialuronic va reveni la aproximativ un an de la interventie. Dupa care procedeul poate fi reluat…

Durata de efectului variaza si in functie de varsta (cu cat este mai inaintata, cu atat ridul reapare mai repede), tipul de piele sau stilul de viata.

Prin aceste interventii se pot estompa cu succes ridurile dintre sprancene, cele din jurul buzelor si cele de la coada ochiului, insa in general orice rid poate fi „reparat” cu o mica injectie la o clinica de chirurgie estetica.

Mai mult, tot prin injectiile cu acid hialuronic se poate da volum, contur si un plus de senzualitate, buzelor.

La fel ca si in cazul ridurilor, efectul estetic al injectiilor cu acid hialuronic asupra buzelor, este unul temporar, acesta disparand treptat in 6-7 luni de zile.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *