8 semne ca persoana din fata ta te minte

8 semne ca persoana din fata ta te minte

Vrei sa stii cum iti poti da seama ca persoana din fata ta te minte? Ei bine, este destul de simplu.  Nimeni nu vrea sa fie mintit si cu putin ajutor iti vei da seama de asta cu cea mai mare usurinta.

Semnele care iti indica faptul ca persoana din fata ta te minte

Gesticuleaza prea mult cu mainile

Mincinosii sunt predispusi sa gesticuleze foarte mult cu ambele maini. Vei putea observa ca gesturile lor au loc dupa o anumita declaratie sau ca se petrec inainte de un discurs. Acorda mai multa atentie gesturilor pe care le fac si iti vei da seama ca nu sunt suficienti de sinceri cu tine.

Spune prea multe sau nu spune destul

Mincinosii vor oferi mai putine detalii decat persoanele care spun adevarul. Vei vedea ca persoanele care spun adevarul vor avea o singura poveste in timp ce persoanele care mint isi vor modifica povestea dupa bunul lor plac.

Intoarce lucrurile impotriva ta

Atunci cand o persoana mincinoasa devine ostila sau defensive va incerca sa intoarca lucrurile impotriva ta. Te va invinovati si se va concentra mai mult pe lipsa ta de incredere. Mincinosii te pot ameninta pentru ca nu ii crezi.

Da din picior

Vei observa ca persoanele mincinoase au tendinta de a da din picior. Acesta poate fi un semnal important care iti va indica ca persoana din fata ta te minte. Vei vedea cum acesti oameni vor deveni mai nervosi si mai agitati.

Raspunde cu intarziere

Daca vezi ca persoana din fata ta asteapta mai mult de 5 secunde pentru a raspunde la o intrebare este clar ca te minte. De cele mai multe ori mincionsii tind sa isi suprime emotiile.Acorda multa atentie daca vorbirea lenta se datoreaza oboselii sau daca acesta este modul persoanei respective de a vorbi.

Foloseste tactici de diversiune

Tacticile de diversiune pot include:  trecerea la un alt subiect in mijlocul conversatiei, folosirea unor propozitii care nu au sens pentru a te deruta sau raspunde cu o alta intrebare astfel incat sa nu iti dai seama de ceea ce incearca sa faca.

Are tendinta de a misca partea stanga a gurii

Trebuie sa acorzi o mare atentie buzelor atunci cand persoana din fata ta vorbeste. Partea stanga a unei persoane care minte se poate misca mult mai mult decat partea dreapta. Daca vezi ca un ranjet in coltul stang al gurii este clar o problema.

Foloseste cuvinte care transmit emotii negative

Mincinosii tind sa foloseasca un limbaj negative. Acestia par nervosi, agitate si de cele mai multe ori se plang in timp ce persoane care spun adevarul sunt mult mai cooperante si mai deschise la comunicare. Vei observa asta inca de la prima discutie.

Toate cele 8 semne mentionate mai sus te vor ajuta sa identifici mai usor o persoana care te minte. Cu putina atentie vei reusi sa vezi in timp util asta. Trebuie doar sa acorzi atentie persoanei din fata ta si vei reusi sa iti dai seama daca aceasta spune adevarul sau daca minte.

 

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *