4 tipuri de geci potrivite pentru sezonul rece?

mev4yaukpm979r8

O ținută confortabilă, călduroasă și care să atragă toate privirile este tot ceea ce își pot dori femeile în sezonul rece. Gama de articole vestimentare potrivite pentru toamnă – iarnă este una diversificată, astfel că vei avea acces la foarte multe variante pentru a crea un outfit interesant, care să te scoată din anonimat. Și din punct de vedere cromatic ai foarte multe opțiuni disponibile, pe care le poți combina pentru a obține o ținută chic.

Atunci când vorbim de încălțăminte, în sezonul rece renunțăm la încălțările decupate și răcoroase, în favoarea ghetelor, botinelor și cizmelor. Fustele lungi plisate, rochiile cu mânecă lungă, pantalonii din lână, blugii, pantalonii din piele, maletele, puloverele și vestele sunt doar câteva din articolele vestimentare care câștigă multe aprecieri în această perioadă. Pentru a avea o ținută călduroasă, dar care, în același timp, să fie și chic, poți adăuga un palton lung sau unul cu cordon în talie, cât și geaca eleganta dama până la genunchi sau geacă cu puf. Dacă tot am ajuns la categoria geci, îți vom prezenta patru geci pe care să le porți în sezonul rece, pentru a ieși în evidență.

Gecile matlasate cu mâneci trei sferturi

Toamna aduce temperaturi mai scăzute, vânt și ploi. Astfel că, te poți proteja de acestea cu ajutorul unei geci matlasate. Pentru acest anotimp, cea mai bună variantă este cea cu mâneci trei sferturi, care este potrivită pentru zilele cu temperaturi puțin mai ridicate și care este un articol vestimentar foarte chic și atrăgător.

Gecile lungi matlasate

Dacă pe timp de toamnă gecile cu mâneci trei sferturi sunt foarte apreciate, pe timp de iarnă gecile lungi sunt cele mai potrivite, deoarece acoperă cea mai mare parte a corpului, protejându-l de frig. Astfel, acestea oferă confort termic, fiind în același timp și un articol vestimentar foarte atrăgător. Gecile lungi matlasate cu cordon în talie sunt cea mai bună variantă, deoarece oferă feminitate ținutei, ținută ce poate fi perfectă pentru o zi la birou.

c3rud2lXcuw6dc5

Gecile cu puf

Un alt tip de geacă foarte feminină și atrăgătoare este cea cu puf. Indiferent dacă este vorba de geci cu puf atașat la glugă sau de geci cu puf atașat la guler, acestea au un aspect plăcut și se pot integra cu ușurință în orice ținută. Un alt model interesant sunt gecile matlasate cu mâneci tricotate, care sunt călduroase și estetice în același timp.

Gecile cu cordon în talie

Gecile cu cordon în talie sunt foarte apreciate de către doamne și domnișoare, deoarece scot în evidență silueta și adaugă feminitate oricărei ținute. Acestea se regăsesc în diferite lungimi, astfel că vei găsi cu siguranță o variantă care să ți se potrivească.

Dacă adaugi ținutei tale una din cele patru geci amintite mai sus, vezi obține un outfit interesant, feminin și, cel mai important, călduros și confortabil.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *