4 idei de manichiură cu ojă semipermanentă care pot să fie realizate pentru birou în perioada sărbătorilor

4 idei de manichiură cu ojă semipermanentă care pot să fie realizate pentru birou în perioada sărbătorilor

Perioada sărbătorilor este una în care acorzi mai multă atenţie micilor detalii ce ţin de aspectul tău. Vei putea să te bucuri de o imagine frumoasă dacă ai grijă şi de unghiile tale. Poţi opta pentru unghii semipermanente pentru a avea rezistenţă mare şi pentru a putea face o manichiură perfectă pentru Crăciun şi revelion. Pentru a putea cumpăra oje semipermanente sau kit-uri pentru realizarea acestui tip de manichiură, poți accesa callipso.ro

Iată 4 idei de manichiură care să te inspire pentru perioada sărbătorilor, dar care pot să fie purtate şi la birou:

  1. Alege oja semipermanentă roşie sau bordo pentru un look feminin şi simplu

O ojă semipermanentă roşie simplă poate să fie alegerea cea mai bună pentru perioada sărbătorilor atunci când ai şi întâlniri de afacere la job sau atunci când mergi la birou. Poţi opta pentru orice tip de nuanţă care se potriveşte pentru pielea ta, pentru stilul de îmbrăcăminte ales. De asemenea, poţi să alegi să foloseşti şi oje cu diverse texturi, cu aspect mat sau cu mici elemente speciale, precum ojele care îşi modifică nuanţa la diverse tipuri de lumină, etc. Foloseşte chiar şi ojă bordo, care se potriveşte perfect pentru Crăciun, cu orice tip de outfit.

  1. Poţi opta pentru folosirea unei oje semipermanente albe cu o unghie realizată cu sclipici argintiu

Dacă vrei o variantă discretă, dar care are un mic element deosebit, poţi opta pentru o manichiură complet albă. Poţi pune doar pe degetul inelar un pic de sclipici, pentru a aduce aminte de un moment festiv. Vei descoperi ojele şi sclipiciul dorit pe callipso.ro.

  1. Foloseşte gel pentru construcţie pentru a avea unghiile mai lungi în preajma sărbătorilor

Dacă vrei să ieşi în evidenţă şi dacă vrei unghii mai lungi, dar nu au timp să crească la nivelul dorit, poţi folosi gel constructie. Vei putea, de asemenea, să modifici o singură unghie care s-a rupt sau care s-a deteriorat.

  1. Poţi folosi oja neagră cu mici dungi aurii pentru a avea un look interesant şi elegant, doar pentru unghiile scurte

Pentru a putea să ai o imagine îngrijită şi frumoasă, este necesar uneori, în funcţie de cerinţele locului de muncă pe care îl ai, să foloseşti o manichiură cu unghii potrivit de scurte pentru birou. Poţi opta pentru a le îngriji cu o ojă semipermanentă neagră lucioasă sau mată, peste care poţi pune mici dungi aurii, fine. Acestea vor aduce un look festiv şi te vor ajuta să ieşi în evidenţă de fiecare dată, însă într-un mod elegant şi delicat.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *