4 aspecte care te fac nefericita

4 aspecte care te fac nefericita

4 aspecte care te fac nefericita

Sunt foarte multe aspecte care te fac nefericita. Femeile au parte la locul de munca de foarte multa competitivitate iar asta le determina sa adopte comportamente toxice care in final le vor rani mai mult decat isi dau seama. Toate aceste comportamente sun promovate de societatea de azi si femeile care vor sa atinga succesul tind sa le adopte.

  Stii care sunt aspectele care te vor face nefericita?

Competitivitate exagerata

Competitivitatea este buna atata timp cat este controlata. Aceasta te ajuta sa cresti, sa evoluezi  dar persoana la care trebuie sa te raportezi trebuie sa fii intotdeauna tu. In momentul in care intrii in competitie cu persoanele de langa tine atunci lucrurile devin neplacute. Poti ajunge sa intri in competitie la locul de munca, in cercul tau de prieteni dar si in familie si asta nu va fi deloc in regula. Competitivitatea poate aparea chiar si in relatia de cuplu iar asta va duce la distrugerea relatiei tale.

Incapatanarea

Daca esti incapatanata si tii cu dintii de toate planurile si ideile tale atunci este foarte bine. A fii sigura pe anumite aspecte din viata ta nu este nimic rau. Daca ajungi in situatia in care te vei contrazice cu toate persoanele care iti ies in cale din varii notive ar deveni foarte neplacut pentru tine. Nu are sens sa te contrezi cu toate persoanele care iti ies in cale doar de dragul de a iesi in evidenta. Poate ca nu ai de fiecare data dreptate iar asta nu va face decat sa iti indeparteze toti prietenii si intreaga familie.

Perfectionalismul dus in extreme

Perfectionalismul este calitatea unei persoane de succes. Atunci cand te specializezi intr-un anumit domeniu inseamna ca investesti in tine si in cariera ta dar asta nu trebuie sa te faca sa o duci in extreme.  Nu poti pretinde ca persoanele de langa tine sa ajunga la nivelul tau si sa faca totul cat mai bine posibil.  In momentul in care tinzi spre un lucru atat de inalt ca perfectionismul vei avea si foarte mult de suferit. Dezamagirile se vor ivi la tot coltul, nu te poti astepta sa faci totul perfect, ca sa poti ajunge intr-o functie inalta trebuie sa faci si sacrificii.

Dependenta de tehnologie

Tehnologia are avantajele ei si ne ajuta sa devenim mult mai eficienti insa aceasta duce la dependenta. A avea langa tine un laptop sau telefonul ar trebuie sa te faca sa iti pui anumite semne de intrebare. Munca in exces duce la epuizare . Avem nevoie de relaxare si de timp pentru a ne ocupa de nevoile noastre.

Cu totii avem nevoie de timp pentru noi in care sa ne putem bucura de ceea ce ne rezerva viata. Incearca sa privesti viata cu alti ochi, sa fii mai relaxata si sa nu mai adopti comportamente care te vor rani.  Viata este frumoasa si trebuie sa o privim mai relaxati. Este necesar sa lasam grijile de zi cu zi si sa ne focusam doar pe ceea ce este cu adevarat important.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *