3 idei pentru a accesoriza o ținută sport!

pexels-anastasia-shuraeva-4943898

Pentru mers la sală, atunci când preferi alergarea de dimineață sau pur și simplu pentru o plimbare prin parc, ținutele sport sunt preferate de către multe persoane. Nu doar că sunt confortabile, dar, accesorizate corect, îți oferă și un look atractiv și fresh. Iată, deci, 3 idei pentru a accesoriza o ținută sport care să atragă toate privirile!

Alege mărimile potrivite pentru hainele sport

Hainele și articolele vestimentare sportive sunt, de obicei, create din materiale elastice. Acestea sunt mai confortabile decât materialele standard, însă datorită elasticității lor, multă lume achiziționează mărimile greșite.

Chiar dacă o pereche de colanți se mulează pe corp, nu înseamnă că este necesar să fie luați cu o mărime mai mică, spre exemplu. La fel, chiar dacă o bluză este elastică, nu înseamnă că, dacă o alegi cu un număr mai mare, după câteva spălări aceasta va veni perfect pe corpul tău.

Recomandarea specialiștilor vestimentari este ca, întotdeauna, indiferent de ce haine sau de ce materiale ai alege să porți, acestea să fie exact măsura ta. În acest fel vor avea efectul dorit și, anume, de a evidenția într-un mod frumos formele corpului și de a crea o ținută de impact, chiar și în cazul ținutelor sportive.

Prin urmare, pentru a avea o ținută sport care să îți complimenteze postura și formele corpului, în primul rând hainele trebuie alese cu grijă, în mărimea potrivită pentru tine.

Optează pentru ochelari de soare drept accesoriu pentru ținutele sport

Nu doar la ținutele casual sau elegante se potrivesc de minune ochelarii de soare, ci și la cele sport. De asemenea, ochelarii de soare nu trebuie să fie purtați doar vara. Aceștia se recomandă a fi purtați mai ales iarna, deoarece lumina pe care zăpada o reflectă este una foarte puternică pentru ochi.

Astfel, atunci când ieși la alergat, când mergi la o plimbare în parc sau în drum spre sala de antrenament, pentru a scoate în evidență o ținută sport și pentru a crea o ținută reușită, alege să porți ochelari de soare sport drept accesoriu.

Aceștia, pe lângă aspectul lor care iese în evidență și complimentează o ținută sport sunt, de asemenea, utili pentru a îți proteja privirea de lumina intensă de pe parcursul zilei.

Culorile ținutelor sport sunt importante

O ținută de tip sportiv poate fi una reușită nu doar prin alegerea hainelor care ți se potrivesc în ceea ce ține de mărimi și nici doar prin accesoriile alese. Pentru a fi de impact și pentru a îți complimenta corpul, hainele sport pe care le porți trebuie să te avantaje și din punct de vedere al culorilor.

Spre exemplu, pe o persoană cu tenul măsliniu, o haină sport în culoarea albastru sau verde mentă nu va fi cea mai potrivită alegere, deoarece nu astfel de culori nu sunt complementare subtonului pielii.

Prin urmare, atunci când alegi ținutele pe care le porți, indiferent de tipul lor sau de materialele din care sunt create, culorile acestora trebuie să se potrivească subtonului pielii tale.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *