10 actori de la Hollywwod care regreta ca au refuzat roluri celebre

10 actori de la Hollywwod care regreta ca au refuzat roluri celebre

Actorii de la Hollywood au primit roluri celebre  care i-au facut sa fie cunoscuti in intreaga lume. In timp ce unii actori primesc toate rolurile cu bratele deschise altii le refuza din varii motive. Foarte multi dintre ei au refuzat rolurile care le-ar fi putut asigurat succesul.

Actorii mentionati mai jos nu au facut cele mai bune alegeri atunci cand au refuzat roluri in filme care se bucurau si in prezent de succes.

Iata care sunt acestia

Eddie Murphy a refuzat rolul Who Framed Roger Rabbit

Eddie Murphy a refuzat sa il interpreteze pe Eddie Vaaliant iar rolul l-a primit Bob Hoskins. Eddie a spus ca regreta faptul ca a refuzat acest rol „Singurul rol pe care l-am refuzat și a devenit ulterior un succes a fost Who Framed Roger Rabbit. Trebuia să joc rolul pe care l-a avut Bob Hoskins, dar mi-am spus atunci: „Animație și oameni reali? Mi se pare o prostie.” Și acum, când văd filmul mă simt ca un idiot.”

Christina Applegate a refuzat rolul din Legally Blonde

Christina a refuzat sa o interpreteze pe Elle Woods deoarece se asemana destul de mult cu cel pe care l-a avut in “ Married… with Children” , se pare ca actrita a recunoscut ca nu a fost cea mai buna decizie a sa „Scenariul l-am primit imediat după ce terminasem Married… with Children. M-am speriat de faptul că aș putea să mă repet. Ce mișcare stupidă, nu-i așa?” a spus Christina.

Leonardo DiCaprio a refuzat rolul din Boogie Nights

Leonardo a refuzat rolul pe care l-a primit in filmul Boogie Nights deoarece in acel moment filma pentru Titanci „Cel mai mare regret al meu este Boogie Nights. Sunt un mare fan al lui Paul Thomas Anderson, dar atunci când l-am cunoscut pentru prima dată pentru acel rol, nu prea văzusem prea multe filme realizate de el. Acum îmi place filmul acela”, a spsus Leonardo.

Dustin Hoffman a refuzat rolul  din Taxi  Driver

Dustin a primit rolul principal in Taxi Driver dar acesta l-a refuzat pe motiv ca regizorul Martin Scorsese nu ii prezenta incredere „Îmi amintesc că l-am întâlnit pe Martin Scorsese. Nu avea niciun scenariu și nu știam cine este. Nu văzusem niciunul dintre filmele sale și îmi vorbea mult despre subiectul filmului. Mă tot gândeam despre ce vorbește. Credeam că este nebun!” a povestit in trecut Dustin.

Matt Damon a refuzat rolul din Avatar

Matt Damon trebuia sa joace rolul principal din filmul Avatar, dar acesta a vrut sa evite conflictele cu programarea unui alt film si a trebuit sa refuze acest rol.  Pana si in prezent faptul ca a refuzat acest rol este cel mai mare regret al lui Matt „Când mi-a oferit rolul mi-a zis: „N-am nevoie de un nume pentru acest film, un actor renumit. Dacă nu iei rolul, o să găsesc un actor necunoscut și o să i-l dau lui, pentru că filmul nu are nevoie de tine. Dacă accepți rolul, o să-ți dau 10%” (…) Nu am realizat asta. Regret si încă este dureros.” a mentionat acesta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *