Unde iesim astazi de Martisor!

Astazi este oficial prima zi de primavara si tot astazi este prilej de sarbatoare. 1 Martie ne aduce o multime de evenimente. Toata luna vom fi asaltati de concerte, targuri, evenimente si petreceri! Astazi alcatuim o lista cu cele mai importante evenimente ale acestei pentru ca tu sa ai din ce alege!

Enjoy si have fun!

Ce facem de 1 Martie!

Club Tribute – Concert Vunk – ora 23:00 Invitati speciali Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Usurelu si Julie Savuica

El Comandante Grande – Salitos tequila party – Editie speciala de Martisor – ora 22:00

Noul Club Rococo (Str. Selari Nr.12) – 1 Martie Party

Club Control – concert Discoballs si Khidja – 21:00

El Comandante Primer – concert The Amsterdams ora 21:00

La Historia de Cuba – Amor de Mis Amores cu Jezebel, Tudor Anghelescu si Mihai Melinescu – ora 20:30

Our Evolution si Cyclic Agency – Andrey Pushkarev Bday Party – Special Set 7 Hours – ora 23:00

El Dictador – Celebrar con El Dictador, de 1 Martie – ora 22:00

Cine nu a reusit sa cumpere martisoare si cadouri poate da repede o fuga pana la Sala Dalles, unde, pana pe 8 martie, are loc Festivalul Primaverii. Aici veti gasi haine, accesorii, bijuterii din argint sau cu pietre semipretioase, lucrate manual din diverse materiale, carti, muzica, obiecte de uz casnic si decorative, produse cosmetice, dulciuri de casa si tot felul de sortimente de ceai si cafea.

Libraria Carturesti gazduieste un targ de martisoare, haine, accesorii si obiecte de casa docarative. Tot aici veti gasi o selectie buna de filme si muzica, carti si dulciuri.

Targul de Martisor de la Muzeul Taranului Roman are si el o multime de surprize si daca ai drum pe acolo sigur vei fi asaltat de mesteri hand-made, fiecare remarcandu-se prin obiecte de arta deosebite.

Tu ce faci azi? Ai primit destule martisoare?:)

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *