Trupa Pulp in concert la B’estfest Summer Camp 2012

Cam mare mi-a fost mirarea sa aud ca Pulp ajung la Bucuresti, sau mai bine zis in Romania. Cea mai tare trupa de brit rock concerteaza in vara asta, la B’estfest Summer Camp, festival care va avea loc intre 6-8 iulie, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Jarvis Cocker (voce, chitara), Russell Senior (vioara, chitara), Candida Doyle (clape), Mark Webber (chitara), Steve Mackey (bass) si Nick Banks (tobe) – au renuntat o perioada la idee de trupa, ei incercand cariere solo, insa se pare ca au decis sa se reuneasca chiar in 2011, cand au inceput sa apara la cateva festivaluri in echipa completa.

Pentru anul acesta, Pulp deja si-au anuntat participarea la festivalul Coachella din SUA, iar pentru prima data membrii trupei vor veni si la Bucuresti.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival vor fi disponibile pana pe 15 martie pe www.myticket.ro, la pretul redus de 215 lei.Daca uiti sa cumperi si te trezesti in ziua evenimentului, vei da in jur de 285 lei.

La B’estfest Summer Camp 2012 vor mai veni Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Milow, Andy C, Mala Vita, Meshuggah, Obituary, Kreator şi Moonspell.

Cateva dintre piesele tari ale trupei!

[youtube g1LE9s8RxYg]

[youtube qJS3xnD7Mus]

[youtube DqgXzPfAxjo]

Noi vom fi acolo! Tu?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *