TODAY’S LINK: cosuldelegume.ro, siteul unde comandam bio!

In urma cu ceva timp, am aflat de site-ul lui Andrei, un tanar bucurestean care a renuntat la un job bine platit in capitala, ca sa se poata retrage cu familia sa undeva la tara, printre pomi si flori :) De aici si dorinta, ajunsa pasiune, de a-si procura singur tot ce e necesar intr-o gospodarie.

Drept urmare, daca la inceput facea doar conserve pentru familia sa, acum Andrei are un site unde vinde online tot felul de produse naturale, sanatoase, fara aditivi alimentari si coloranti si il gasiti si la propriul magazin numit Bacania Veche, de pe Str Barbu Vacarescu.

Cosul de legume e un proiect pornit in 2011, in urma a 2 ani de cautari in agricultura, care ne-au purtat prin plante medicinale si aromatice uscate, conditionate si ambalate, la siropuri si dulceturi, ajungand la aromatice proaspete si legume. In 2012 vom adauga la Cos si pasari crescute liber, iar intr-o zi stiu ca vom produce Prosciutto maturat 2 ani din porcii crescuti de noi”, declara Andrei, detinatorul acestui brand.

„Am pornit ca o afacere in plante medicinale si aromatice, continuam din pasiunea pentru plante crescute bine, cu gust si savoare, ca acum un secol.”

Andrei, Alexandra si micuta Isabella care intre timp s-a si nascut.

Pentru comenzi, dar si detalii mai amanuntite vizitati site-ul cosuldelegume.ro sau www.facebook.com/CosulDeLegume!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *