SENSATION / OCEAN OF WHITE @ Romexpo / Pavilion Central

Sensation / The Ocean of White, unul dintre cele mai populare evenimente europene poposeste anul acesta si in  Romania! Evenimentul mult asteptat de fanii genului dance va avea loc in Bucuresti, pe 21 aprilie 2012 la Pavilionul Central din cardul Romexpo.

Sensation / The Ocean of White
Line-up-ul nu a fost inca anuntat insa ne asteptam la nume grele ale industriei, este totusi unul dintre cele mai celebre concepte de party din lume.

Sa vedem ce spune comunicatul de presa:

21 aprilie 2012, Romexpo – BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE

Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in „Ocean of White”. ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara, recomandata de ProFM!

Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

In fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen, se lanseaza un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code „be part of the night, dress in white” inainte de a porni in turneu in intreaga lume. In Romania, Sensation debuteaza in aprilie 2012 cu Ocean of White, un show celebru: o imersiune in translucid, intr-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ, dansatori, focuri de artificii, cascade de apa, lasere si multe altele.

[youtube gMF23RvSvrQ]

Primele 1000 de bilete in zona Ring au un pret special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar cele VIP 770 lei in care ai inclus un loc rezervat la masa si un voucher de consumatie la bar de 100 lei. Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete, pretul locurilor din zona Ring se va majora la 240 lei.

Tu cine crezi ca va mixa pe 21 aprilie la Sensation / The Ocean of White?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *