Sarbatoarea de Paste incepe cu Baby Boom Show!

Te pregatesti de Paste si nu stii ce sa cumperi? Uita de stres si vino la Baby Boom Show – targul pentru copii intre 0 si 5 ani si viitoare mamici, care va avea loc in perioada 29 martie – 1 aprilie, la Romaero Baneasa, Bucuresti!

Le vei gasi pe toate la un loc: jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, leagane, mobila si accesorii pentru camera celui mic si multe alte lucruri necesare copiilor! Gravidele sunt si ele asteptate cu haine pentru perioada de sarcina, cosmetice, produse specifice alaptarii, dar si servicii special create pentru ele.

Noutati, oferte si surprize!
Baby Boom Show are pentru tine si familia ta noutati in materie de produse si servicii, dar si oferte promotionale pe care le vei descoperi la standuri.

Activitati conexe
Pauzele de la cumparaturi vor fi prilej de distractie pentru copii! Pe scena “Vedetele Baby Boom” vor avea loc programe artistice dedicate lor, precum si concursuri pentru parinti.

In plus, in fiecare zi de targ vor fi organizate tombole cu premii importante, care te pot desemna chiar pe tine castigator!

Si, daca vei obosi dupa sesiunea de shopping, avem special pentru tine ceainaria cu produse bio si restaurantul cu meniuri variate.

Fa-ti timp si vino, intre 29 martie – 1 aprilie, la Romaero Baneasa, Bucuresti!

Pentru mai multe informatii,viziteaza www.babyboomshow.ro

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *