S-a lansat AeroShot, inhalatorul cu gustul si calitatile unei cafele!

AeroShot

Aceasta noua jucarie a fost creata de David Edwards, un profesor de la Harvard, care este de parere ca in curand va reusi sa inlocuiasca cafeaua cu acest inhalator de marimea unui ruj. Yeah right!

AeroShot
Acest nou produs se numeste AeroShot si a fost lansat pe piata luna trecuta in Massachusetts si New York si se pare ca a dat iama si in Europa cu o premiera oficiala in Franta. Ca idee, costa in jur de 2,99 de $.

Fiecare inhalator contine 100 de miligrame de cofeina pudra, cam cat contine si o cana mare de cafea, plus niste vitamina B care ajuta la combaterea simptomelor si cauzelor stresului, depresiei si bolilor cardiovasculare.

Care ar fi problema? In primul rand acest energizant poate sa ajunga noul drog de clubareala cum a indicat si senatorul Charles Schumer. O noua specie de legale pentru tinerii amatori de senzatii tari din toata lumea.

In al doilea rand, cum berea nu se bea (numai) pentru promotie, nici cafeaua nu se bea numai pentru energizare! Si chiar si asa, cum poti inlocui o cana delicioasa de cafea calda cu un inhalator dubios? Cum poti socializa la o doza de AeroShot? Mai arata si vulgar…

O sa ne luam si noi un domeniu alternativ daca plasticul asta capata amploare si o sa ne gasiti pe lainhalatoare.ro! Ca sa fie treaba, treaba.

Tu ce parere ai de AeroShot? Crezi ca are vreo sansa?

Sursa: Daily Mail

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *