Rochia lui Audrey Hepburn din Breakfast at Tiffany’s a ajuns piesa de muzeu!

Incepand cu 20 octombrie si pana in 27 ianuarie 2013, Muzeul Victoria si Albert din Londra, va gazdui unele dintre cele mai frumoase piese vestimentare purtate de actrite celebre, in filme de renume.

Audrey Hepburn
Rochia lui Vivien Leigh din filmul "Gone with the Wind"
Rochia lui Judy Garland din "Wizard of Oz"

Asadar, celebra rochie neagra Givenchy a lui Audrey Hepburn pe care a purtat-0 in „Breakfast at Tiffany’s„, sau rochia lui Vivien Leigh din filmul „Gone with the Wind„, precum si rochia scolareasca a lui Judy Garland din „Wizard of Oz„, sunt doar cateva dintre obiectele care vor lumina muzeul artelor.

Oficialii muzeului au declarat ca vor mai expune si alte costume Hollywoodiene celebre. Oricum, chiar si asa, avand in vedere selectia de rochii facuta, cei care vor da bani pe bilet, nu vor fi dezamagiti.

Muzeul Victoria si Albert este unul dintre cele mai mari muzee de arte decorative și design din lume. Aici se gasesc colectii permanente de peste 4,5 milioane de obiecte.

Asa ca daca aveti drum la Londra din octombrie in colo, nu uitati sa mergeti si pe la muzeul Victoria si Albert amplasat in districtul Brompton al Boroughului regal din Kensington si Chelsea

Mai multe poze puteti vedea aici.

[youtube jHpL-SF_T8o]

Daca ti-a placut acest articol apasa LIKE, da SHARE sau COMENTEAZA mai jos!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *