Rihanna i-a batut in topuri pe Led Zeppelin, REM si Depeche Mode! Top 10 cele mai dramatice recorduri din muzica!

Multi dintre noi se intreaba ce se intampla cu muzica din ziua de azi. Vrem nu vrem piata dicteaza si astfel din ce in ce mai multe nume colorate ajung sa faca istorie cu piese si albume care nu depasesc cu nimic valoarea materialelor lansate de nume legendare precum Beatles, Queen, Nirvana, Elvis Presley sau Bruce Springsteen.

Ca sa va faceti o idee si mai buna, v-am pregatit mai jos un top 10 al celor mai dramatice recorduri din industria muzicala! Incepem cu…

Katy Perry VS Michael Jackson

1. Katy Perry detine acelasi record ca si Michael Jackson pentru cele mai multe single-uri Nr.1 lansate de pe un singur album.

Rihanna VS Led Zeppelin, REM si Depeche Mode

2. Led Zeppelin, REM si Depeche Mode nu au avut niciodata un single Nr. 1, Rihanna in schimb are 10 pana in ziua de azi.

Creed VS Jimi Hendrix

3. Creed au vadut in US mai multe albume decat celebrul Jimi Hendrix.

Kesha VS The Beatles

4. Piesa lui Ke$ha, “Tik-Tok”, a vandut mai multe copii decat orice single lansat de cei de la The Beatles.

Flo Rida VS The Beatles

5. Piesa lui Flo Rida, “Low” s-a vandut in 8 milioane de copii, la fel ca legendara piesa a celor de la The Beatles, “Hey Jude”.

Black Eyed Peas VS Elvis si Simon & Garfunkel

6. Sigle-ul celor de la Black Eyed Peas, “I Gotta Feeling”, este mai populara decat orice piesa a lui Elvis Presley sau Simon & Garfunkel.

Celine Dion

7. “Falling Into You”, celebrul album al lui Celine Dion, s-a vandut in mai multe copii ca orice material lansat de Queen, Nirvana sau Bruce Springsteen.

Barbra Streisand

8. Barbra Streisand a vandut mai multe albume decat Pearl Jam, Johny Cash si Tom Petty LA UN LOC. Mai precis 140 de milioane de copii.

Glee VS The Beatles

9. Artistii din serialul “Glee” au avut mai multe piese in topuri decat cei de la The Beatles. De mentionat ca serialul inca nu s-a terminat, este abia la sezonul 3!

Bill Ray Cyrus VS Bob Marley

10. Albumul lui Bill Ray Cyrus, “Some Gave All…”, taticul lui Miley Cyrus, s-a vandut in mai multe copii decat orice album lansat de Bob Marley. Vorbim aici de 20 de milioane. Miley se apropie si ea de un astfel de record!

Tu ce parere ai despre aceste recorduri? 

Arata-le si prietenilor tai!

3 comentarii

  1. Pe vremea celor de la Led Zeppelin, Beatles, Queen, Elvis Presley, si chiar inceputurile lui Michael Jackson, era foarte dificil sa se faca rost de o „caseta”, sau un vinil cu acestia, asadar muzica lor nu numai ca era vanduta in mai putine tari,(sau se vindea tip pirat) ci si ca in timp lucrurile evolueaza, si peste 20 ani, vom avea „noi recorduri” care le vor depasi pe acestea. Recorduri care vor fi date nu de numarul de albume vandute, ci proabil de numarul de view’uri de pe you tube, si downloads. 

  2. Se vede ca non-valorile intra in top…adica daca ala Flo Rida cu tampita de piesa Low a ajuns sa fie la fel de populara ca legendara melodie Hey Jude de The Beatles maine o sa fie toata planeta fan justin bieber…fuck lumea asculta numai porcarii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *