SHOP: Set Perfect Complexion de la Dr. Organic!

dr. organic - Set Perfect Complexion

Pe ultima suta de metri a acestui anotimp rece, va recomandam un set special Perfect Complexion cu 4 produsede de la dr. organic.

dr. organic - Set Perfect Complexion

Cautam zilele trecute sa-i fac un cadou mai special unei foste colege de facultate, de ziua ei. Gagica le are cu firmele de genul si am vazut ca a dat de curand like pe Facebook la Dr. Organic si am zis sa-i caut ceva de la ei. I-am luat chiar acest set care desi a costat cam multicel, 136 de lei, este foarte complet si de buna calitate,  merita.

Contine un balsam pentru buze, o crema de zi, o crema pentru conturul ochilor si o manusa pentru baie. I-a picat fata cand l-a vazut si a zis ca e super tare. Deci banuiesc ca merita recomandat :) Citez din descrierea lui…

Balsam pentru buze de 5.7 ml

Revitalizeaza, hidrateaza si protejeaza buzele uscate. Contine rodie, unt de shea si vitamina E pentru o hidratare in profunzime. Acest balsam pentru buze de la „dr. organic” contine si un factor de protectie SPF 15 (protectie medie UVA si UVB) impotriva razelor solare.

Crema de zi de 50 ml

Aceasta crema de la „dr. organic” reduce ridurile si cearcanele. Contine ingrediente bioactive si organice, astfel incat ridurile tale si cearcanele se vor ameliora dupa acest tratament.

Crema pentru conturul ochilor de 15 ml

Crema pentru conturul ochilor din setul Perfect Complexion reduce ridurile, pungile de sub ochi si cearcanele – aplicat zilnic prin masaj usor in jurul ochilor, favorizeaza regenerarea celulelor si actioneaza direct in zonele vizate.

Perfect Complexion de la „dr. organic” costa 136 de lei! Click pentru mai multe detalii :)

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *