„priveste cerul”, cine se afla in spatele acestui mesaj?

priveste cerul

Este imposibil sa nu fi vazut macar odata indemnul „priveste cerul” prin Bucuresti. E scris mare si clar si deseori cu albastru pe majoritatea peretilor. Nu pot sa spun ca m-a omorat curiozitatea, am apreciat pur si simplu „sfatul” si am actionat in consecinta. Treaba asta se leaga si de o impresie pe care o nutreasc de ceva ani, cum ca romanii mei nu privesc in sus destul de des. Eu am descoperit un nou Bucuresti de cand privesc in sus, o noua arhitectura plina de povesti si detalii. Acum, datorita celui care-mi aminteste constant sa privesc cerul, am si un desert vizual deasupra cladirilor vechi si blocurilor gri.

„Rasfoind” Das Clout, am aflat ca numele omului din spatele acestui proiect, daca se poate numi asa, este Grigore, un tanar de 22 de ani, nascut in Bucuresti care momentan studiaza filozofia in Paris, locul in care locuieste de 3 ani si totodata unde a dat startul stencil-urilor cu „regarde le ciel”. Debutul a fost dat pe prima banda a unei treceri de pietoni si a continuat prin a impanzii Parisul si Bucurestiul.

regarde le ciel
Interesant este ca nu le face el pe toate, exista foarte multi oameni care dau mesajul mai departe in numele cauzei. Felul in care faci asta si cum interpetezi acest mesaj ramane alegerea ta dupa cum a spus si Grigore – „Ca acest mesaj sa isi atinga scopul, mi se pare esential sa nu influentez ideea pe care fiecare din privitori si-o creeaza atunci cand sunt interpelati de slogan.

Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi un scurt interviu cu Grigore pe Das Clout, iar pentru mai multe poze intrati pe pagina sa de Facebook!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *