POZE: Gwyneth Paltrow este HOT mama in noul numar Harper’s Bazaar!

Gwyneth Paltrow a pozat recent in numarul din martie al revistei Harper’s Bazaar. Actrita, in varsta de 39 de ani arata foarte bine la varsta ei si se declara o femeie implinita. Are si de ce! Aceasta este casatorita cu vocalul Chris Martin vocalul trupei Coldplay, iar impreuna au doi copii frumosi.

Gwyneth Paltrow declara ca infidelitatea nu exista in casnicia ei si ca si-a format o idee despre cei care au aventuri intr-o relatie, mai ales ca atunci cand era tanara mai calca si ea prin vecini!

Cu cat inaintez in varsta cu atat sunt mai open-minded. Viata este lunga. Am prienteni pe care-i iubesc si admir, dar care au avut aventuri si au gresit. Cand eram mai tanara judecam astfel de intamplari, dar cine face aceste legi?”

Paltrow nu-si permite sa aiba fite.  Se pare ca are tot ce ii trebuie, o viata sanatoasa, un look de invidiat, o cariera puternica, un rock-star care o iubesc si doi copii sanatosi. Este o femeie implinita.

„Parinti mai au fost casatoriti  30 si ceva de ani pentru ca nu au vrut niciodata sa divorteze in acelasi timp,” a declarat Gwyneth Paltrow.

Sunt de parere ca mereu mai castigi si mai pierzi in dragoste, dar de fiecare data cand treci printr-o perioada dificiala redescoperi ceva nou si devine totul din ce in ce mai bine„.

Gwyneth si Chris sunt casatoriti de mai bine de opt ani!

[youtube PUG5jMgM4eo]

Noua ne place Gwyneth! Tie?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *