POZE: Cati ani crezi ca are tipa asta?

Masako Mizutani este o japoneza foarte simpatica nascuta in anul 1968 in Nagoya. Mai precis, are 43 de ani si, aici intervine elementul socant, arata ca de 16. Si din cate am inteles, nu vorbim aici de artificii photoshop sau operatii estetice. E totul natural. Cum?

Masako Mizutani

Masako este casnica, are doi copii si petrece in jur de 5 ore pe zi pentru a se ingrjii. Asta se pare ca e jobul ei, sa-si mentina tineretea si sa vorbeasca in regim part-time cu oglinda din baie!

Dupa mai multe aparitii in presa de specialitate, Masako a devenit un soi de idol pentru femeile din Japonia. Povestea ei se pare ca a avut un efect foarte puternic asupra lor si totusi, ma intreb unde a fost ea pana acum?

Masako Mizutani

Masako Mizutani

Masako Mizutani

Masako Mizutani

Masako Mizutani

Masako Mizutani

Masako Mizutani
In cazul in care sunteti curioase, va anunt ca tipa are si un blog unde posteaza diverse sfaturi si produse de infrumusetare si intretinere din propria experienta.

Este prima oara in viata cand regret ca nu stiu japoneza!

Ce parere ai? Este posibil asa ceva sau aveam de-a face cu ceva trucat?

Arata-le si prietenilor tai!

3 comentarii

  1. Deci,s-a nascut in 1968 si are 43 de ani. sunteti mai buni ca mine la mate. Eu am 43 de ani si sunt nascuta in 1976, Iar link-ul ce l-ati dat e in japoneza, Multumesc,,,promit sa ma apuc de japoneza,

  2. Arata demential la 43 de ani, dar sa-ti petreci 5 ore in fiecare zi pentru a te ingriji… mi se pare prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *