„Oscar si tanti Roz” sau cum sa-ti depasesti frica de moarte!

Aseara am fost la piesa de teatru „Oscar si tanti Roz”. Spre rusinea mea am ajuns intamplator. Cineva mi-a cedat biletul pentru ca nu a reusit sa vina. Finalul? Cutremurator pentru toti cei din sala!

O cunosc pe Oana Pellea, stiu ce fel de actrita este, am admirat-o mereu, insa acum sentimentele mele sunt si mai puternice pentru ea. Am plecat din sala cu ochii in lacrimi si nu eram singura de acolo.

Chiar ma bucur ca am reusit sa ajung la o piesa de-a Oanei Pellea in care joaca alaturi de Marius Manole, un viitor mare actor al tarii, dar si de Cristina Cassian, cea care a castigat in 2008 Premiul Uniter pentru Debut cu rolul din „Amalia respira adanc„. Din pacate trebuie sa vanezi un loc in sala, pentru ca cei care consuma constant aceasta arta se bat pe bilete.

Distributia piesei „Oscar si tanti Roz” ii include pe Oana Pellea (Tanti Roz), Marius Manole (Oscar), Antoaneta Cojocaru (Peggy Blue) si Cristina Cassian (Bacon) intr-o reprezentatie dupa Eric Emanuel Schmidt, in regia lui Chris Simion. Piesa se joaca in prezent la cunoscutul teatru bucurestean “L.S. Bulandra”.

Spectacolul este o poveste impresionanta despre  Oscar, un baietel de 11 ani, bolnav de cancer, care trece prin experientele neplacute nascute de aceasta boala. Cum invata el sa traiasca in momentul in care afla ca mai are doar 12 zile de trait, si cum este pus fortat in fata mortii, cum reuseste sa opreasca ce e mai frumos din viata si cum este sustinut de Tanti Roz… sunt doar cateva dintre elementele frumoase ce imbraca aceasta piesa.

Nu o sa dezvalui mai mult decat exista deja pe internet, pentru ca nu se compara cu ce simti cand esti acolo. Recomand aceasta piesa cu mare drag.

Daca m-ar fi intrebat cineva ieri  „care este ultima piesa de teatru vazuta de tine” i-as fi raspuns „Cui i-e frica de Virginia Woolf” cu Ionut Grama, o alta piesa pe care o recomand din suflet. Astazi voi putea raspunde mandra „Oscar si tanti Roz”.

Urmatoarea reprezentatie se joaca pe 1 februarie tot la Teatru Bulandra, Sala Toma Caragiu.

Pentru cei care vor un loc in sala recomandam site-ul eventim.

Arata-le si prietenilor tai!

3 comentarii

  1. foarte frumos articolul :). imi place la nebunie afisul piesei :))

  2. da afisu e ft reusit. si sincer as vrea sa-l vad pe marius manole in rolul unui baietel de 11 ani. nu creca i-a fost usor

  3. Rolul lui Manole este unul extrem de greu, iar emotia care se simte intre Oana si el este foarte pura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *