Motive pentru a alege meseria de DJ

Cu siguranta meseria de DJ este tentanta pentru oricine, indiferent de locatia sau petrecerea pentru care se pune in practica. Fie ca cei pasionati de aceasta meserie o practica ca DJ botez, ca DJ intr-un club mic si elegant unde trebuie sa urmareasca un playlist in functie de stilul clubului sau de tematica serii, fie intr-un club de renume unde DJ-ul trebuie sa si mixeze muzica ce animeaza petrecerea, satisfactiile oferite sunt pe masura.

Motive pentru a alege meseria de DJ

Indiferent de motivatia pentru care pentru care au ales aceasta meserie, DJ-ii pot spune ca au cu adevarat o meserie frumoasa.

Motive pentru care e profitabila meseria de DJ

Poate mai mult decat orice alta meserie, cea de DJ are beneficii multiple:

1. Castiguri substantiale – chiar daca la inceput clientii vor fi putini, iar sumele castigate destul de mici, odata ce portofoliul devine bogat iar numarul de clienti creste, sumele din cont se vor mari considerabil si ele.

2. Mult timp liber – meseria de DJ ofera marele avantaj al timpului liber. In general, aceasta meserie se practica in weekend indiferent ca este nevoie de un DJ botez, DJ nunta sau DJ intr-un club.

3. Calatorii in diverse locatii – cei mai buni si cunoscuti DJ, cu review-uri pozitive, primesc oferte din foarte multe zone atat din tara, cat si din strainatate, cum ar fi destinatiile de vacanta pe timpul verii sau petreceri private pentru diverse vedete sau firme de renume.

4. Cunoasterea unui numar mare de persoane din toate domeniile – acesta este principalul motiv pentru care meseria de DJ impune o persoana foarte sociabila datorita contactului permanent cu persoane din toate clasele sociale. Acest lucru este foarte important deoarece fiecare pertrecere la care se practica meseria poate fi o oportunitate pentru urmatorul contract. Un DJ care isi face meseria bine nu face decat sa isi faca reclama muncind, iar o reclama buna atrage noi clienti.

5. Nu necesita studii – este una din putinele meserii care nu necesita nici un fel de studii. Singurele abilitati pe care trebuie sa le aiba un DJ indiferent ca isi practica meseria ca DJ nunta, DJ botez, DJ club sau DJ petreceri private sunt cultura muzicala si abilitatea de a se mula dupa cerintele publicului. Desi in unele tari exista scoli pentru a deveni DJ, cei mai multi dintre cei care practica aceasta meseria la momentul actual au invatat singuri. Acest lucru este posibil si destul de facil in ziua de azi datorita numeroaselor tutoriale ce se gasesc pe internet, dar si a gadget-urilor cu ajutorul carora se poate invata.

6. Distractie – chiar daca are o responsabilitate fata de cei pentru care lucreaza, un DJ nu poate spune ca nu se distreaza aproape in fiecare weekend. Singura diferenta intre acesta si participantii la eveniment este aceea ca DJ-ul castiga si bani.

7. Posibilitatea lansarii pe piata muzicala – cu toate ca orice DJ incepe prin a practica aceasta meseria la petreceri restranse, trecand mai apoi la asigurarea de servicii ca DJ nunta si DJ botez, iar mai apoi ca DJ in cluburi din ce in ce mai mari, multi dintre acestia ajung sa aiba albume si sa fie foarte cunoscuti (DJ David Guetta, DJ Rynno, etc).

Firme de genul celei ce poate fi gasita pe www.partydj.ro asigura DJ pentru orice fel de eveniment, iar apelarea la serviciile acestor firme garanteaza calitatea serviciilor.

Arata-le si prietenilor tai!

Un comentariu

  1. Distractia si posibilitatea de a calatorii mi se par cele mai faine motive :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *